![]() |
Jovanovic veya Romulo Jovanovic takipte Ertuğrul Sağlam, Bobo giderse yerine Belçikalı santrforu alacak *** Jovanovic veya Romulo Ertuğrul Sağlam, Bobo giderse yerine Belçikalı veya Brezilyalı alacak. Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, yeni sezon transfer hazırlıklarına şimdiden başladı. Genç çalıştırıcı, Bobo'nun sezon sonu gitme ihtimalini göz önünde bulundurarak ilk olarak Standard Liege'li Jovanovic'i izledi. 2010 yılına kadar sözleşmesi bulunan Jovanovic'i beğenen Sağlam'ın B planında Romulo var. İsrail basınının haberine göre Beşiktaş, Beitar Jeruselam takımında kiralık oynayan 26 yaşındaki Brezilyalı ile de ilgileniyor. Lisansı Cruzeiro'nun elinde olan ve İsrail'de kiralık oynayan 26 yaşındaki futbolcu için 3 milyon dolar bonservis isteniyor. Siyah-beyazlı kulübün bu parayı vermeye hazır olduğu belirtildi. |
Versinler versinler .. böyle futbolculara bol bol para versinler ! Ne de olsa çok paramız var =) Yattara Trabzon'a zamanında ne kadar paraya geldi , değeri şimdi ne kadar .. hem de bence Türkiye ligindeki en iyi yabancı futbolcu (: Peki Beşiktaş niye böyle futbolcular bulamıyor ? .. |
NEYSE II OLSUN |
ertuğrul sağlam gibi bir teknik direktör de ancak bu futbolcuları alır...isimlere bakıyorum saç baş yoluyorum ya adam gibi transfer yapmaları için bir 8-0 daha mı yaşamamız lazım...ben beşiktaş yönetimini sevmiyorum futbolcuları sevmiyorum teknik kadroyu hiç sevmiyorum maça gidiyorsam o siyah beyaz formayı seyretmeye gidiyorum |
Alıntı:
tellonun ismini bugüne kadar kaç kişi biliyordu türkiyede bakın şimdi nasıl oynuyor adam bi anlamda haklı ucuza ii futbolcu bulmaya çalışıyor... |
Elimizdeki yabancılar oldukça kaliteli Gordon dışında, bu ismi geçenler mi Bobo'nun yerini alacak? Çok komik yahu :D Bobo bunların topunu sırtında taşır. |
bence yıldız futbolcu değiller diye eleştirmeyin bazen böyle transferlerde çok kaliteli olabilir mesela örnek drogba,luca toni herifler 30 yaşından sonra yıldız oldular. bana sorsanız hiçbirini almasınlar bobo giderse onun yerine batuhan oynasın derim bide şu brezilyalı neves'i ve mellberg'i alsınlar 10 numara olur. |
ertuğrul gibi bi hoca ancak böle ezik adamları ister işte..büyük takım hocaya 1000 gömlek fazla 1000!!! |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
daha lig bitmeden transfer söylentisii çıkartıyor medya akıllı ol. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
tello tello tello..herkesin ağzında bir tek telo ismi var bozuk saat bile günde iki kez doğruyu gösterir diatta,higuen,gordon bunları kim transfer etti ertuğrul sağlam bu adam bu işi bilmiyor avrupa ve dünyadan oyuncu takip ettiğini zannetmiyorum anagerlik oynuyor bu adamları ordan buluyor galiba |
Hayırlısı neyse o olsun |
ertuğrul sağlam adam gibi adam onca sakatlık soruna karşı şu an sıralamadaki yerimizi ertuğrul hocamıza borçluyuz.her hocanın hataları olur zaman verilmeli.ertuğrul sağlam uefanın gelecek vaad eden 20 teknik adamından biri unutmayalım.insanlıgı kişiliği zaten dört dörtlük beşiktaşlı duruşunu teknik adamımız sonuna kadar gösteriyor |
bobo geldıgınde kım ronaldinho gibi dıodu herks böle dusunuodu untmayın ... |
Alıntı:
|
eğerki kulüp olarak bir sistem takımı kuracaksanız isim önemli değildir. fakat yıldızlar diye takım kuracaksanız çok büyük paralar harcayacaksınız. her izlenen futbolcu beşiktaşa gelecek diye bir kayde yok Beşiktaş çok iyi bir scut a sahip dünyanın heryerine adamları var avrupa g.amerika tabiki her izlenen adamı alma şansınız yok. İzleme komitesi raporunu verir alıp almamak maddi sorunu aşmak yönetim ve hocanın görevidir. Onun için acele etmeye gerek yok sabırlı olalım alınacak adamlara bir bakalım. kimlerin gideceği konusuna gelirsek gidecekler şimdiden belli. serdar özkan (ispanyaya 5 milyon euro veya üstü),bobo( büyük ihtimalle marsillia veya fransız bir kulübe 10 milyon euro ), ricardinho ve az da olsa delgadonunda gitme ihtimali var ama inşallah olmaz. |
ezikbahçe henry, scvhenko diyor bizimkiler rumulo iki takım yönetiminin hedefleri arasındaki fark burdan anlaşılıyor yıldırım demirören ve ertuğrul sağlama tşkler elbirliği ile Beşiktaşı anadolu kulübü yaptınız |
Alıntı:
|
bobo ricardinho ve gordon gitmeli.yerlerine deportivodan(defans) coloccini---bordeauxdan(forvet) wendel---ve cruzeirodan(orta saha) kerlon alınırsa bu takımı tutamaz kimse |
Alıntı:
|
BoBo GiDErSe ASLa ErTUğRul SaĞlAmıı Hiç AfFetMem...TEk aŞkıM Oda BOBOOOMMM |
arkadaşlar yapmayın bobo zaten gitmek istiyor. adamı zorla mı tutacaklar. ayrıca transferde ertuğrul hoca ne yapsın adama başkan maddi imkan sağladı da ertuğrul hocamı almadı. başkanın yaptı hata yüzünden delbosqeye verilen para ortada. ertuğrul hoca olmasa bjk burda olmazdı kimse nankörlük etmesin. eziklerde yıldız çokken kadıköyde boş kale 10 kişi yenmeidkmi. yıldız olmakla takım olunmuyo. |
Bobo , Tello , Delgado bunlar Bjk ' a geldiginde hanginiz biliyordunuz nası olduklarını gelmiş burda bu ismi gecenlere ezik diyorsunuz yazmak için yazmayın lütfen ... |
Alıntı:
|
bole bo$ adamlari alana kadar kaliteli bi genc alsinlar daha ii |
oooof ya saçmaladılar bence uganda liginden xue tiruzu yu alascasklar buneya önüne gelen isim uydurmuş |
Alıntı:
|
tello süper ya ne saçmalıyosunuz. |
Ertuğrul efendi sana teknik direktörlük lisansı verenin aklına edeyim emi . |
Alıntı:
|
kim kardeşim bu adamlar kafayı ycem yaaaaa |
belçikadan adam alınırmı ya |
Türkiye`de Saat: 22:48 . |