![]() |
gitmesi gerekenler:baki-gordon-deli ibo-riko gelmesi gerekenler:poulsen(sevilla)edmilson(barça)yekta(ka sımpaşa)bide halili alırsak ne mutlu bize xD |
rustu,mehmet yozgatli,gordon, ibrahim uzulmeze jubile ayrica yonetim ve teknik direktor de gitmeli 4-5 senede birsey yapamadilar |
üzgünüm ama en basta yönetim de olmak üzere radikal degisim sart cirkef futbolculari hic sevmem o yüzden m,topuz u istemiyorum.sabri gelsin cincondan fenerden lugano ali tandoganin yerine iyi bir sag kanat 2 orta saha auerelio gibi faydasi dokunacak en azindan ve forvete bobonun gitmesi halinda bir takviye carew tipinde |
Hakkını vereyenler bence kendiğinden gitmeli kovmak bile onlara hediye olur değere binerler sonra yazık takın düştüü hallere bak benim kartalım bu olamaz Büyük kaptan bu sezon tarlada gezer gibi gezdi ne kaptanlık yaptı ne abilik |
yıldırım demirören+sinan engin+ertuğrul sağlam futbolculardan: baki+ibrahim üzülmez+gordon+gökhan zan+mehmet yozgatlı+serdar özkan |
ilk önce baki mercimerk, i. üzülmez, schildenfeld, m. yozgatli, ali tandogan ve rico gitmeli. tabikide ilk basada demirören gitsin. |
i.üzülmez,gordon,g.zan,a.tandoğan,rico,nobre,m.yoz gatlı, tabiki bunları alan y.demirören gitsin |
bence yıldırım demirören ibrahim üzülmez gordon baki rüştü ali tandoğan gökhan zan ibrahim kaş mehmet yozgatlı |
i.üzülmez_ baki _gordon_yozgatlı_rico_cisse_bobo_yıldırım demirören topuz_sedorf_nesta |
rustu,ali tandogan,ibrahim uzulmez,schdinfield mi nese o,baki,mehmet yozgatlı,ve en onemlisi yıldırım demiroren we yalpakcısı sinan engin |
| Türkiye`de Saat: 10:07 . |