![]() |
Arkadaslar, transfermarkt.de de bakin arastirin, yazdigim tüm oyuncularin maliyeti 5-10 milyon euro arasi. bunlarin 3ünü alsan takimin iskeletini olusturmus olursun: Defans adaylari: Mellberg (aston villa), van Buyten (Bayern Münih), sol Campell (Portsmouth) orta saha: Ze Roberto (Bayern Münih), Baraja (valencia), Zokora (Tottenham), Aimar (saragoza), duff (newcastle) forvet: Cruz, Cisse, Heskey Iste olasi kadro: 1-Rüstü 2-Aydin 3-van Buyten 4-S. Campbell 5-Serdar Kurtulus 6-Baraja/Edmilson 7-Mehmet Topuz 8-Ze Roberto 9-Djibril Cisse 10-Aimar 11-Nobre 12-Hakan 13-Ibrahim Toraman 14-Edouard Cisse 15-Tello 16-Serdar Özkan 17-Batuhan 18-Holosko Bence gitmesi gerekenler: Yildirim Demirören ve yönetim kurulu, Sinan Engin, Ertugrul Saglam Baki, Ibrahim Üzülmez, Gordon Schildenfeld, Gökhan Zan, Mehmet Sedef, Mehmet Yozgatli, Ricardinho, Delgado, Bobo |
fb den oyuncu almayalım dünkü maçtan sonra kezman gelir diye korkuyorum fbli kimseyi takımda görmek istemiyorum alınanlardanda nobre rüştü kalsın gerisi gitsin |
abi bir kere besiktasımız transfer yaparken paraya kıyamıyo yk ıyı topcu arastırıyoruz,yok su yo bu,alacaklarsa 25 yaslarında kıyacaklar paraya alacaklar 2, ya da 3 tane topcu hem besıktas ıcın gelecek olusturacak hem besıktas ııcın kalıcı olacak gıtmeyı asla dusunmeyecek abı,pascal nouma gıbı yanı anlıcanız yo boyle 2 3 topcumuz ... |
ha bırde turkcel super lıgden asla topcu almıcaksın abı bundan sonra |
Giderlerse bjk 10 sene sampıyon olur basta yıldırım demıroren , sınan engin. ibrahım uzulmez. bakı mercımek.. gokhan zan. (zaten 1 senede 10 mac zor oynuyo). delgado.bobo. rıco. gordon. bu yabancılar gıtsın 3 defansa yabancı 1 tane oyun kurucu yabancı calıskan ve teknık alınırsa bu takımı kımse tutamaz. haksızmıyım arkadaslar. |
Bence ali tandoğan , baki , gordon ilk gitmesi gerekenler içinde. alınacak topçular içinde kesinlikle turkcell süper lig yok.. |
Bobo gitmesin bana yeterhttp://www.besiktasforum.net/forum/i...cons/icon7.gif ama şu gordon baki mercimek falan gitsin hee bu arada bjk higuaini sepetlemiş |
ben kesinlikle trabzondan baris memisi görmek isterim |
fahri ,ali tandoğan ve ibrahim üzülmez sırıtıtıyo şu an takımda gökhan zanıda göndersinler beşiktaşla karakteri uyuşmuyor |
gunaydın ya beyler bakı gordon rıco hıguaın bunlar gıdelı gunler oldu hala gıtmesını beklıyosunuz sız spor takıp etmezmısınız hıc |
| Türkiye`de Saat: 12:41 . |