![]() |
Mehmet Yıldız'ı düşünüyoruz 'Mehmet Yıldız'ı düşünüyoruz' http://foto.fanatik.com.tr/Article/2..._yıldız280.jpg Menacer Sinan Engin, yeni sezondaki hedeflerini açıkladı: Mehmet Yıldız çok yetenekli bir oyuncu. Gençlik dönemime benziyor. Durumunu değerlendireceğiz 7.4.2008 Listede ismi bulunuyor Sivasspor'un başarısında önemli rol oynayan Mehmet Yıldız, Beşiktaş’ın transfer listesine girdi. Yeni sezonun kadrosunu oluşturmak için şimdiden çalışmalara başlayan Siyah-Beyazlılar’da menacer Sinan Engin, golcü futbolcuyu düşündüklerini dile getirdi. Engin, “Yeni sezon için yerli ve yabancı oyuncu arayışlarımız var. Mehmet Yıldız gösterdiği başarılı performans ile milli takıma kadar yükselmiş, yetenekli bir oyuncu. Listemizde ismi var” dedi. Jovanoviç de izleniyor Sezon bitince konuyu net bir şekilde değerlendireceklerini belirten Sinan Engin, “Çok güçlü, akıllı ve uyumlu. Kendi gençlik dönemime benzetiyorum. Gelecek sezon kuvvetli ve alternatifi bol bir kadro kurup, bu yıl yaşadığımız sıkıntıları tekrarlamayacağız” ifadesini kullandı. Beşiktaş’ta teknik direktör Ertuğrul Sağlam da, Belçika’ya gidip Standard Liege’in Sırp golcüsü Milan Jovanoviç’i izlemiş ve yönetime alınması yönünde rapor vermişti. |
ya bune takımda forvet sıkıntısı yok ki aksine boluk var para bol herhalde |
kısmet biz düşünürüz ezikler alır bize gelirse as olur eziklere giderse yedek olur sonrada silinir gider zafer biryol gibi murat hacıoğlu gibi |
bu adamın beşiktaşta yeri yoktur ben istemiyorum bu adamı |
yok almıyalım kalsın.... |
bırakın ezıkler alsın mehmet yıldıza kalmadık |
ben bu adamı takımda görmek istemiyorum. anadolu golcüsü. büyük takımda yapamaz. ezik kültürünü yaşatmayın bize ! her gol atanı takımda görüyoruz dikkatinizi çekti mi arkadaşlar !? |
bu adam güreşçi gibi dalgamı geçiyorsun birde gençliğim diyor sen forvcetmiydin ya git işine sinan adma gibi birilerini bulun ne işimiz var bizim mehmetle falan boboyu satıp bunumu alackasınız be |
bobonun yerine yıldız hehehehehe |
'küçük takımın büyük oyuncusu' daha önce çok örneklerini gördük inşallah yine aynı hataya düşmezler... |
ne işi var mehmet yıldızın ya hala forvet bakıyolar ne sağ back ne sol back ne stoper ne ön liberomuz var hala koca kafa sinan forvet alıyo |
yok artık bu adam iyi degil ki okadar ... |
Nobre var Holosko var bir de Bobo var.Seneye Boboyu madem satmak istiyorsunuz,onun yerine, sattığınız paraya veyada üstüne biraz daha koyup çok iyi bir golcü almalısınız.Yedeğin yedeği olarak da Batuhan var zaten.Hiç gerek yok böyle boş transferlere...Zaten isteyecekleri bonservis bedelini biliyoruz,4-5 milyon euro...Çöpe mi atalım yine parayı? |
takımın ihtiyacı olan en son yer forvet ayrıca Mehmet yıldız bize asla lazım olmayan biri bilmem anlatabildim mi sinancım |
ya ne yildizi.. higuain gelcek, yildizin bin kati o. |
ne mehmet yıldızı yavv abi aslan gibi batuhan karadeniz var bırakın o çocuk oynasın mehemet yıldız çok düz futbolcu. |
abi şu adamı almayın allah rızası iiçin ya mehmet yıldız kim ya bi sürü forvetin var bobo gtiti diyelim onun yerine alabiliceğin bi sürü türk forvet var sen mehmet yıldız diosun ya mehmet yıldızdan bişey olmaz |
mehmet yıldıza ve jovakonic mi ne ona verceeniz parayla 2 tane kalitelii bi stoperr alınn da en azındn bu berbat savunmdn kurtulalımm forvetimiiz ii yaa walla anlamıorumm he :S |
altyapıdan çıkartırım bi tane daha ii |
forvet eyternce var 2 orta saha takviye biri sag kanat olmak usere 2 tane de defansa bu iş tamamdır |
bu adam büyük takım topçusu değil, alırsak veysel gibi elimizde patlar |
önemli bir transfer hazır düşünmeye başlamışken işi garantiye almak için 4-5 sene düşünelim |
ulan bende futbol oynadım okdar bunun kadar kötü forvet görmedim bu adam alınırsa yazık derim... bu adam önüne bakmadan kafası eyik top sürüyor çokta irenç bir sitili var bence akına balına gol atıyorda |
mehmet yıldıza kazma diyenleri bu oyuncunun istatistiklerine bakmalarını tavsiye ederim. adam ligin asist kralı 11 asist ve 11 golu var. turk futbolunda hakan sukurun stilinde oynayabilecek tek oyuncudur... |
bence ii adam.. |
bize yaramaz modern futbolda santraforu golcü yapan takımdır geride o kadar eksik varken forvet almak sacmalık..Hemde o kadar forvetimiz varken... |
bu adam nasil futbolcu oldu anlamiyorum sivasda oynuyor iste fizik gücü yüksek baska hic bir sey yok.. |
yaa ne mehmet yildizi adam iki gol atti diye kral yaptilar, biraz 08/09 sezonuna büyük hedefler ile baslayalim. cok sacma bi transfer olur bence |
Türkiye`de Saat: 19:08 . |