![]() |
Wagner Lowe iyi bir santrafor..Ama BJK54 ün dediği gibi adam Rusya da piyasasını yaptı..Amacı avrupa olabilir..Bize gelmez bu adam yani.. |
bir ara fenerbahçe istiyordu yetersiz bulup vazgeçtiler adamların istemediğini biz ne yapalım marsilyadan cisseyi bobo ile takas edelim en güzeli olur |
ertuğrul onu beğenmemiş o bosnadan adam izliyo:D..ya dalga mı geçi,onz love bize gelir mi ya ne şamp. liginde oynuyoz ne de avrupada ismimiz var bize kadar adam nerelere gider |
Konu öyle bir açılmış ki sanki Wagner'i kimse tanımıyor , gizli kalmış bir yetenek :D |
arkadaşlar boboyu satmak byük bir hata ama egerki satılacaksa love tam istedigimiz isim ama alamayızzzzzz....bosque den sonra |
fener etoo yu slıyo bız nıye alamayalım love'u sonra basarı hayal oluyo |
love türkiyeye geleceğini sanmıyorum ingiltereye gidecektir büyük bir ihtimalle ayrıca cska dan bana göre alınabilecek en ideal oyuncu dudu ve carvalho |
arkadaşlar artık bisimde şampiyonlar liginde iyi bir yerlere gelebilmemiz, maçlarda hakemlere yenilmemiz için kulübün parayı önemsememesi lasım yada daha bonkör başkanların gelmesi lasım |
nerde o kadar para yaww |
Rusya'dan gelebilecek tek isim Caner Erkin. Başkasını alabileceklerini sanmıyorum önemli isimlerden.. |
Türkiye`de Saat: 10:54 . |