![]() |
Teşekkürler Beşiktaşım... BJK: 60 gs:61 teşekkürler dev kartallara |
Teşekkürler Beşiktaşım... BJK: 60 gs:61 italyanın torino kentinde oynanan ulep cup 8li finallerde Beşiktaş cola turka-Gs cafe crown Macını 61-60 Gs cafe Crownun ustunlugu ıle sona erdi amaa herseye ragmen buralara kdr getirenn basketbolcularımıza ve ergin ATAMANA TEŞEKKÜR EDERİZ :) |
Teşekkürler Beşiktaşım... Basketbol takımımız ULEB Kupası'na son anlarda gelen üçlük ile veda etti... Beşiktaş C.T. 60-61 G.Saray C.C. ULEB Cup Final 8 çeyrek final maçında G.Saray Cafe Crown, Beşiktaş Cola Turka'yı, Cüneyt Erden'in son saniye 3'lüğüyle maçtan 61-60 galip ayrılarak yarı finale yükseldi. Torino'da oynanan derbi maçın bitimine 45 saniye kala maçta ilk kez öne geçen siyah-beyazlılar, bitime 6 saniye kala gelen Cüneyt Erden'in üç sayılık basketinden sonra son hücumu iyi değerlendiremedi ve ULEB Cup'a veda etti. Kaynak: Karakartal.com |
allah kahtersın sanssızlık ya |
sağlık olsun:(:(:(::( |
evet onlara çok teşekkür ediyoruz seneye daha fazla başarılara imza atıcaklarına inanıyorum beşiktaş futbol takımınıda basket maçlarını izlemeye davet ediyoruz dimi arkadaşlar :) |
şansızlık başka bişe değil ama keşke bu gs ye bırakmasalardı şunu :S |
favori olarak gösterildigimiz kupada , son 46 saniye kala ilk defa öne geçmemiz ve son saniyelerdeki bir 3lükle elenmemiz çok kötü oldu .. |
şans yanımızda değildi.gerçekten üzüldüm.ama tebrikler çocklar.gurur duyduk |
Tamam buraya kadar gelmek çok önemli bir başarı,hepsine helal olsun bunun için.Ama buraya kadar gelipte sezonun en kritik maçında böyle bir oyun oynamaları çok garibime gitti.Özellikle Dalmau ve Kaya sahada yoktular.Resmen Gs'dan oynadı adamlar!Böyle bir maçta bu kadar ruhsuz olunmasını anlayamıyorum,tamam paralarını alamamış olabilirler ama ne olursa olsun böyle oynamamalıydılar.Eğer bu maç çeyrek final maçı değil de grup maçlarından biri olsaydı hepsine 'yazıklar olsun' derdim ama buraya kadar sadece bir mağlubiyet alıp geldikleri için önce Ergin Atamanı sonrada oyuncuları kutluyorum...Ama gerçekten yazık oldu,maç öncesi kupayı alacağımıza inanmıştım çünkü takımda ve hocada o hırsı,o inancı görüyordum.Ama maç başladıktan sonra oyuncularda böyle bir hırs göremedim,Gs'lı oyuncular kupayı daha çok istiyordu bizden...İnş. çabuk toparlanırız,elimizde sadece lig kaldı,en azından onu alalım.Gerçekten bu sezon en azından bir şampiyonluk hakediyoruz... |
1 puan la elemenin adı şanssızlık başka bişey değil. şans hiç bizden yaan olmadı ki... |
saglık olsun |
aslında çok rhat yarı finale çıkabileceğimiz bir maçtı.yine de te$ekkürler ke$ke gayseye elenmeseydik. |
Tek maç olduğu için şanslar her zaman eşittir. Favoriler bile kaybedebilir, o yüzden buraya kadar gelmeleri bile kulübümüz için başarıdır. Kötü oynadılar ama son saniye basketiyle kaybettiklerinide unutmamak lazım, yani kazanabilirdikte. Maçta o hücuma kadar 7'de 0 üçlük isabetiyle oynayan Cüneyt Erden'in bu şutu sayıya çevirmesi şanssızlık tabiki. Yinede Dev Kartallarımızla gurur duyduk.. |
şanssızlık felan değil faul yapacaklardı orda atsalardı 2 sayı son top bizde oluyordu en kötü ihtimalle uzuyordu bence bilerek elndşler ben bu takımı bu kadar ruhsuz görmedişm |
off ya kötü oldu 1 sayı :(:( |
Ne demek bilerek elendi, bu kadar fesatlık olur mu? O şut girmese biz yeniyorduk, bilerek yenilecek takım son şuta bırakır mı işi? Hele ki o şuta kadar 7'de 0 atmış biri attı o sayıyıda.. Ne biçim taraftarlık sizinki onu da anlamadım.. |
çok üzüldüm yaa.çok. bağırdım okadar faul yapın diye. riske irmemiş olurduk. ikisini atsalar bile top bizdeydi. hadi bizde kaçırdık maç uzayacaktı. onlarda 4 tane 4 faullü adam vardı. biz arkadan gelmiştik. büyük ihtimalle maçı alırdık. nasıl bu hataya düştü ergün hoca anlayamadım. çok üzgünüm çok. böyle kaybetmemeliydik. ayrıca beşiktaş heralde sezonun en kötü maçını oynamıştır. merak ediyorum. bu bir rastlantı mı yoksa para meselesimi. eğer para yüzünden oynamadılarsa yazıklar olsun onlara. o zaman bizde hiçbir maça gitmeyelim. bize kimse para vermiyor ama biz cebimizden paramızı çıkarıp maça gidiyoruz. |
çok üzüldüm yaa.çok. bağırdım okadar faul yapın diye. riske irmemiş olurduk. ikisini atsalar bile top bizdeydi. hadi bizde kaçırdık maç uzayacaktı. onlarda 4 tane 4 faullü adam vardı. biz arkadan gelmiştik. büyük ihtimalle maçı alırdık. nasıl bu hataya düştü ergün hoca anlayamadım. çok üzgünüm çok. böyle kaybetmemeliydik. ayrıca beşiktaş heralde sezonun en kötü maçını oynamıştır. merak ediyorum. bu bir rastlantı mı yoksa para meselesimi. eğer para yüzünden oynamadılarsa yazıklar olsun onlara. o zaman bizde hiçbir maça gitmeyelim. bize kimse para vermiyor ama biz cebimizden paramızı çıkarıp maça gidiyoruz. |
allah kahretsin ya |
Para almaya gelince antrenmana çıkmayan basketbolcularımız,bir 40 dakika sahada adam gibi mücadele etmedi.Drobnjak ve Shumpert haricinde sahada olan yoktu.Apodaca,Kaya,Niceviç ve Dalmau Torino'ya neden gelmişlerdi acaba?Çünkü hiç birşey yapmadılar. |
teşekkür mü edeyim yazıklar olsun mu diyim bilemedim |
Çok büyük umutlarımız vardı o yüzden üzüntümüz büyük oldu...Kazanmak için mücadele eden bir takım yoktu. Herşeye rağmen büyük mutluluklar yaşattılar. Lige bakmamız lazım artık.. |
sahada takımı sırtlayacak sorumluluk alacak bir guardımız hiçbir zaman olmadı malesef.. ergin hocanın tek hatası buydu sene başında dalmau yu aldı yanlış yaptı.Şimdi sahada El-Amin olsaydı işler çok farklı olurdu.!takımı ayağa kldıracak biri lazımdı ee herkes rakinbi o kadar küçümsemiş haldeydi ki kimse umursamadı bile oyunu.. özellikle nicevic,kaya ve dalmau gözümden haftalardır düşüyorlar... Böyle giderse ligde play-off ların ikinci ayağında yarışı bırakmamız süpriz olmaz... türkiye kupası,uleb elimizden "saçmalık"lar içinde gitti.. ligde de derbilerde büyük maçlarda iyi oynamıoruz ksk ye bile 1-0 geride başlayacağız.Takıma lider ruhlu birisi lazım.. ancak artık çok geç diyebilirim.Yeni Transfer BRian Chase tam bu profilde birisi ancak çk geç geldi takıma. |
Alıntı:
|
evet.inşallah böyle büyük konuşmazlar bir daha.. ergin hoca gerçekten çok güvenmiş belliki ama oyunculardada baskı zaten vardı buda tuz biber ekti üzerine...Umarım lige şimdi daha sıkı tutunuruz... Burada tarftarında büyük suçu var..taraftarında onlara güven vermesi lazım.. sadece derbilerde başarı bekliyoruz böyle saçmalık olmaz.Bu beyin yapınızı değiştirin lütfen:!!!Şimdi akatları doldurma zamanı..! dicem ama kimse tınlamayacak.. böylede kişileriz işte... [/i] |
Ah Cüneyt Ah ! Yaktın bizi... Özellikle Shumpert ve Drobnjak'a sevgilerimle...Sağlık olsun... Lig kupasını kazanıp,seneye Euroleague gideceğimizi düşünüyorum. Brian Chase - Shumpert - Sinan - Kaya -Nicevic ( Drobnjak) harika olacak... Güzel günler göreceğiz... |
Güzel bir temenni ama ne yazıkki bizim için Euro League defteri kapandı. Tek şansımız ULEB'i kazanmaktı, ancak o zaman Euro League'e gidebilirdik. Lig'de şampiyon olsak bile Efes Pilsen ve Ülker'in 2010 yılına kadar EuroLeague garantisi var. Yani bu sene kontenjanımızı 3 takıma çıkartmazlarsa şampiyon olsak bile seneye ULEB'de olacağız. Ama şu an için bunları düşünmeyelim. Şampiyonluk yarışında destek olalım ekibimize.. |
İtalyan Basınından Derbi Yorumları ULEB Cup'da, 8'li finalin dün oynanan ilk maçında Galatasaray Cafe Crown'ın ekibimiz Beşiktaş Cola Turka karşısında elde ettiği galibiyet bugün İtalyan spor gazetelerinin sayfalarına da yansıdı. Corriere dello Sport gazetesi haberi ''Türk derbisinde galibiyet Galatasaray'ın'' başlığıyla sundu. La Gazzetta dello Sport'da, Murat Özer ve Ergin Ataman tarafından çalıştırılan iki Türk takımı arasında oynanan karşılaşmada ''inanılmaz bir heyecan'' yaşandığına işaret ederek, ''Galatasaray, Ataman'ın Beşiktaş'ını yendi'' başlığını kullandı. Gazete, dün oynanan karşılaşmayı şu ifadelerle değerlendirdi: ''Bitiş sirenine 7 saniye kala, o ana dek 7 girişimi de başarısızlıkla sonuçlanmış Cüneyt'in attığı 3 sayılık basket, Galatasaray'ın, Ataman tarafından çalıştırılan Beşiktaş karşısında 61-60'lık galibiyet almasını sağladı.'' Tuttosport gazetesi ise konuya ilişkin haberini, ''Cüneyt'in üçlük basketiyle karşılaşma Galatasaray'ın'' başlığıyla sundu. Maçın final anındaki heyecanı ''inanılmaz'' diye niteleyen Tuttosport, Ataman'ın yenilgi sonrasındaki basın toplantısında, ''Ekibim iyi oynayamadı. Kaya isteksiz miydi? Bunu gidin ona sorun, ben ne diyeceğimi bilemiyorum'' dediğine de işaret etti. Haberde, Galatasaray Cafe Crown'ın karşılaşmayı uzun süre önde götürdüğü anımsatılarak, ''Siyah-beyazlılar sadece bitiş sirenine 1 dakika kala öne geçebildiler'' denildi. Tuttosport, skorun ise Cüneyt'in üçlük basketiyle belirlendiğini kaydededek, ''Bu, hakedilmiş bir galibiyet. Maçı, uzun süre önde götürdükten sonra rakibe kaptırmak, Özyer'in ekibi için kötü bir sürpriz olurdu''dedi. |
italyanlarada süpriz olmuş gerçekten..ama artık olanoldu son saniyeninde basketboldaki önemni görmüş olduk bir kez daha... Şimdi destek zamanı önümüzdeki haftaiçi Akatlar'da Alpellayı konuk ediyoruz.Destek istiyoruz |
sürpriz ki ne sürpriz..... |
sezonun en kötü ikinci maçını oynadık bence (ilk hapoel maçından sonra) buna rağmen son periyotta önede geçtik ama şanssız 3 lükle yenildik.neyse tek hedef lig şampiyonluğu artık onu kazanacağız inş. |
O maçı kaybetmesydik biz şampiyon olurduk eminim gördük gittilerde ne oldu 4. oldular sanşsızlık YİNEDE TEŞEKKÜRLER |
Türkiye`de Saat: 08:58 . |