![]() |
Stevens’ta sona doğru! SEZON sonunda Ertuğrul Sağlam’ın gönderilmesi durumunda takımın başına getirilecek isim de şekillenmeye başladı. Almanya’nın Hamburg takımını çalıştıran Hollandalı teknik adam Huub Stevens ile görüşen yönetimin mutlu sona yaklaştığı söyleniyor. |
ii secim en azından çift ön liberolu bir oyun oynatıyor hamburga!Bizimde artık modern futbola gecma zamanımız geldi 4-5-1 baska yolu yok! |
erturul hoca kalcakmışş gaLiba.. |
bu ne yaa,bugün her yer transfer.Stevens da kim? |
????????????????????????????? yüzde yüz yalan haberdir, ben almanyada yasiyom ve herzaman bundesliaya bakiyom ve herseyi biliyom :D sezonunbasinda stevens kendisi dedi bu hamburgda son sezonu ve ondan sonra memleketisine (Hollandaya) dönecek dedi, cünkü esi cok kötü durumda ve hollandada kalmak istiyo, bunun yüzündende oraya dönecek dedi... orda bi takimi calistiracak , malesef takiminin adini unuttum :S ......... bunu her defa da tekrarladi........ |
01.07.2008 dan itibaren PSV Eindhoven nun tekni direktörü olacak :) |
bu adam hamburg'ta başarılı değilmiki? gelmez bence bize,eğer sözleşmesi devam ediyorsa |
evet yeni sezonu Psvde...buda yarim seneden belli bile...!!! |
schalke o4 de uefa kupasini almis adam stevens bu sezonda hamburg la gayet iyi durumda bana göre cok iyi bir hoca ama gelecek sezon psv de olacak ocakda anlasdigini ve sözlesme imzaladigini acikladi...yani bu haber balon |
valla ben lucescuyu isterim o yine sampiyon yapar bizi gordugum en iyi teknik direktor bosgue riza,ertugrul ,tigana hava gazi kalir yaninda gelirse havaalanina karsilamaya giderim onu boynuna atki birde sapka |
Alıntı:
|
ı love u luce..... |
İyi ve tecrübeli bir hoca gelmesi taraftarıyım gelen hocanın yardımcısı da Ertuğrul Sağlam olucak daha yardımcı antrenörlük yapmadan hocamız büyük takımın başına geçmiş dünyada eşi yok diplomayı başımıza geçtikten 2 ay sonra aldı bu herşeyi açıkça ortaya koyuyor.Lucescu gelse 5 yılllık imza atsa 5 yıl Ertuğrul hoca yardımcısı olsa ondan bişiler kapıp 5 yılın ardından görevi devrelip iş yapabilir aksi halde hem antrenörlük hayatını bitirir hemde Beşiktaşı |
yalan haber lıppıde gelmez bedavaya konusuluyo ıste bence yıldırım demıroren gıtsın yenı yonetım secer antronoru yakısanı yap ıstıfanı ver demıroren !!! |
EKSIK OLSUN KRALLAR EKSIK OLSUN IMPARATORLAR SAGLAM DURSUN SAGLAM KALSIN SONUNA KADAR ARKANDAYIZ HOCAM |
Demirören ertuğrul hocayla devam dedi malesef.Asılsız haber eminim şu anda isimleri geçen futbolcuve teknk direktörlerin hiç biri gelecek sezon olmucak haber osun die haber yapıolar.. |
Huub Stevens PSV'ye gidiyor (20/11/07) Bundesliga temsilcilerinden Hamburg SV'nin çalıştırıcısı Huub Stevens, Pazartesi günü yaptığı açıklamada, sezon sonunda sözleşmesini uzatmayacağını ve PSV Eindhoven'ın başına geçeceğini belirtti. Ailesi ile ortak bir karar verdiğini ifade eden Stevens, "Eşim hasta ve benim için zor bir karar oldu ancak ailemizin kararı Hollanda'ya dönmek." dedi. Geçtiğimiz sezon Thomas Doll'un kötü yönetiminin ardından göreve gelen Stevens, Hamburg'u düşme potasından alıp ligi 7. sırada tamamlamasını sağlamıştı. Hamburg'un yürütme kurulu başkanı Bernd Hoffmann, yaptığı açıklamada amaçlarının Stenvens'la yola devam etmek olduğunu ama bazı şeylerin futboldan çok daha önemli olduğunu belirterek, Stvens'ın kararını kabullendiklerini söyledi. bu basın, goggle denen meleti de mi bilmiyor, insan haberini yapacağı şahsın ismini google'de aratma zahmetini de mi göstermez, pes doğrusu... |
Alıntı:
|
lan bu medya tam salak ya, adam psv ile anlasali 6 ay oluyor |
psvle anlasti adam daha bu senin basinda bu nebicim medya olsa ya sadece yalan dolan bunlarim isi |
ERTUGROL HOPCAYA INANMAK LAZIM İSTİKRAR SART |
Türkiye`de Saat: 01:21 . |