![]() |
Sezon sonu hepsi yolcu BEŞİKTAŞ, kendi sahasında G.Birliği OFTAŞ’a kaybedince yönetimin de sabrı taştı!.. Ali Tandoğan, Gökhan Zan, İbrahim Üzülmez, M.Yozgatlı, Bobo, Baki ve Delgado’nun kesinlikle gönderileceği öğrenildi. Lig bitiminde bu futbolculardan kendilerine takım bulmaları istenilecek. |
delgado ve bobo gitmesin :( |
Başta demiörenn gitsindee |
o kadar da değil |
evet ya bobo ve delgado gıtmesın |
bobo iyi bir fiyatta satsinlar delgadoyu da iyi bir fiyatta satsinlar 1 mac oynuyor 3 mac yatiyor digerlerini söylemeye bile gerek yok ne yaptiklari belli degil... |
yok bastan takim kursunlar o zaman !! delgado ve bobo gitmesin !! digerleri icin bisey soyleyemem , gokhan zan aralarinda belki kalmali olan. |
bobo delgado ve gokhan zanı gonderırseler bız bıterızzz |
gökhan zanda gitsin ya defansa juveden lagrotaglie alınmalı. |
bobo mu? oftaş yenilgisinde katkısı çok tabi doğru çok gol kaçırdı, hatalı pas verdi. hey allahım ya!!! |
bobo delgado kalmalı ama defansa kesinlikle süper takviye yapılmalı |
ne çektiysek 2 senedir defanstan, kaleciden çekiyoruz |
BOBO DELGODA OYUNU ÇEVİRECEK ADAMLAR GİTMEMELİLER |
kim yazdıysa bu haberi yalannnnnnnnnn |
arkadaşlar takımda köklü bir değişimin olması şart. fakat bizde bir gerçeği biliyoruz ki bu başkanla köklü değişim olamaz. hem maddi açıdan hem zihinsel açıdan. bugün gazete de okudum Yalçın SABANCI Başkanlık için aday olabileceğini söylemiş. 20 milyon $ kendi cebinden olmazk üzere 100 milyon $ ile takımı sırtlayacağını iletmiş. Buna benzer bir değişim olursa yönetimde takım içinde de köklü bir değişim olabilir. Fikrimi soracak olursanız delgado bize şart. inanıyorumki gelecek sezon delgado nun performansı 2 ye katlanacak. Yanlız (bobo-ibrahim üzülmez-ali tandoğan-baki mercimak-gökhan zan yani cam çocuk-ricardinio - ve gordon takımdan gitmez ise gelecek sezonda ne avrupa macerası nede şampiyonluk macerası diye bişey olmaz. kalırız 4. sıralarda ve maskarası oluruz g.t fenerlilerin. Artık maçlarda kaçan gollere değil karşı takımın p.ç taraftarına bağırmak istiyorum çok şeymi istiyorum.... |
delgado bobo satılırsa ok ıyı paraya otekılere bedava versınler yeterkı gıtsınlerr ama en basda baskan sen gıtcen senn baskan ıstıfaaa |
arkadaslar bu arada benım yazdıklarımın altında forum kurallarını okuyunuz dıye yazı cıkıyoo okudum ben ama hala cıkıyoo bıde forumun bas sayfasındakı chat programını kullanamıyorum yazdıklarım cıkmıyoo yaaa :( yarım plsss |
en basta y.d ve ekibi gitsin |
usta neyaptınız gittiniz görmeyen adam aldınız şimdide gökhan zan ı göderiyonuz beşiktaşın tek eksiği sol bek ibo abi bitti artık habide başkanım bence görevi bırak çünkü TFF SENİ ÇEKEMİO SEN BRAKMAZSAN KİMİ GÖNDERİRSEK GÖNDERELİM ŞAMPİONLUK ZORRRR |
bu yönetim boboyu ve gökhan zanıda satarsa allah belalarını versin.yazık ya.koskoca beşiktaş taraftarı kimlerden medet umuyor.bu nasıl ülke ya.parası olan başkan oluyo.hiçbir altyapıya gerek yok.bas parayı,al çarşıyı,başkansın.yazık yazık. |
g. zan giderse cok büyük yalnış yapılır diğerleri ni bilemem.. |
yaa bobo ve delgado mu yanlış mı okudum bana mı öyle geldii :(yaa delgado gitmesin:( o adam gibi beşiktaş arasa bidaha bulamazz |
Alıntı:
|
Fazla uçmuşlar.Takımdan gitmesi gerekenler ve gidicekler muhtemelen M.yozgatlı baki İ.Üzülmez. Ali Gökhan zan Gordon Ricardinho Ve durumu belli olmayan haziranda Beşiktaşa dönücek olan Higuan . Onun dışında hiçbir yabancı gitmiyor basının bobo yu çekememezliğinden başka birşey değil.Oyuna gelmeyin Bobo ya sahip çıkın.O avrupanın sayılı golcülerinden biri olmaya aday. |
başkan kendini değiştirsin önce delgado gitmesin |
kaynak neresi peki bobo gidemez bi yere |
BOBO VE MATHİAS KALMALI DİĞERLERİNİN SAL İPİNİ GİTSİN GEREK YOK ONLARA |
listedeki büyük eksik demirören |
bobo mu delgado mu sasrdı bunlar artık |
Ali Tandoğan, Gökhan Zan, İbrahim Üzülmez, M.Yozgatlı, Bobo, Baki , Delgado,ricardinho,gordon,... bu adamların hiç birinden daha verim alınmaz hepsi gitsin... |
Kaynak nedir??? |
Ali tandoğanı bu sene çok eleştirsem de iyi bir son 20 dakika oyuncusu yerine çok iyi biri alınıp kadroda tutulabilir. Bobo gidecektir onu düşünmeye gerek yok. |
Arkadaslar ne oluo sıze yha !!! bobo gıtmesın dıosunuz ??? adam bızı satmadı mı resmen adam yumruk atarak... bızı lıgın en onemlı yerınde yuzustu bıraktı... delgado dedıgın ıse tmm belkı cok ıyı ... ayrıca onu coq sevıorum ... ama bazen o da canını dısıne takıp oynamıo... aldıgım parayı bakarım der gıbı ... bence yınede delgado kalsın bobo dahıl yukarıda yazan herkes gıtsın !!! yeter artıq ! ! ! |
Alıntı:
|
yonetim bunları dusunmemeli. kendileri noolacak once onu dusunmeliler. ilk gitmesi gereken yonetimdir. ayrıca takımla fazla oynanması taraftarı değilim bu takıma 4 tana takviye şart. sag ve sol bek ortasaha sag kanat oyuncusu ve defansın ortasına bi oyuncu alınmalı. bobo yollanırsa onun yerinede 1 adam alınmalı. bunun dısında yok delgado gitsinmiş yok gokhan zan gitsinmiş bunlar bizi 2004 yılının başındaki kriz donemine goturur.(medya olayı buyutup buraya cekmeye calısıyor). bence bu başarısızlıkları fazla buyutmemek gerekir. her takımın başına gelebilir boyle şeyler. real madrid te yıllarca ugrastı. ama toparladı. yine 10 adam yollayıp 10 transfer yapma donemine girersek herşey berbat olur. takımın birden bire yapılanmaya gitmektense her yıl 2-3 iyi transfer yapıp sistemli bir şekilde gelişmeyi tercih ederim... |
sallamasyon haber kaynagı ne acaba |
Türkiye`de Saat: 01:02 . |