![]() |
emerson saviola Emerson-Saviola Kartal’a doğru! BEŞİKTAŞ, dört koldan transfer çalışmalarına başladı. Siyah-beyazlı yönetimin Milan’ın Brezilyalı yıldızı Emerson ve Real Madrid’in Arjantinli futbolcusu Saviola ile ilgilendiği öğrenildi. Fazla oynama şansı bulamayan Saviola’nın Beşiktaş’a yeşil ışık yaktığı, Emerson’un ise düşünmek için zaman istediği iddia edildi. Saviola için Galatasaray da transfer görüşmelerinde bulunmuştu. As Başkan Levent Erdoğan, gelecek sezon sıkıntılar yaşamamak için isim yapmış futbolcularla anlaşacaklarını daha önceden belirtmişti. http://efsanefotospor.com/images_con.../ma/c29003.jpg |
yalan :D |
abi ismi bile beni heyecanlandırdı :S keske gelselerrr |
walla ne yalan söliim benide heyecanlandırdı ama inanmyorum |
saviola neyse de emerson kaç yaşında ya adam malülen emekli olacak |
yalan gibi ayrıcademirören gitsin |
Alıntı:
ama bu ahber yalan :D |
yalannn nerden cıkıo boyle haberler onlar anca gıder makedenyo yok cek oyuncuların pesınde kosar gıder gordon gıbı adamı alır yıldız dıe sısır ıste |
Olsun,yalan da olsa böyle isimleri duymak güzel.En azından tanıdık isimler,tanımadığımız isimlerin yalan haber olmasından iyidir... |
aslında transfer haberlerini foruma koymayı yasaklamak lazım. buraya gelip imza törenini izlemeden kesinlikler haber ve yorum yapmasak. geçen sene kimlerin adı geçti kimleri aldık :@ |
NEYDİ ARJANTİLİ BİRİ VARDI DEVREARASI ONU BEKLWERKEN GORDON ÇIKMIŞTI ŞAPKADAN |
saviola daha ii emerson yaşlı |
saviola playstation topcusu emerson ön liberoda süper olur cisse ile yan yana oynarlar |
ii bir saviola gerçekten iş yapar ancak bu adamda edmilson gibi kronik sakat...emersonun futbolculuğunu tartısmam mevkisinin en iyilerinden ... bize isim deil takımın seviyesini yukarı tasıyacak adamlar lazım... |
haber kaynağı fotospor ne beklersin |
saviola her sene transferde ismi geçen bi oyuncu..Geçen sene ve ondan evvelki sene de SAVİOLA ATAĞI die manşet atmıştı fotospor..Anlıyacağınız şişirme ve balon bir haber gibi geldi yine.. |
Ertuğrul Hoca bu futbolcuları yönetemez.. |
bu iksi bjk gelsin bileklerimi keserim. bu aptalar kasada parami buraktilar. hem bunlar rusyada orda burda futbolcu ariyor. köküne kadar yalan haber |
bacıklarını alırız gordon intertotoda bağlar oynar artık |
Alıntı:
|
külliyen yalan , haberi yapan desteksiz atmış. |
demirören basına para veriyor galiba balon haberlerle gözümüzü boyayacak aklı sıra |
bu isimler soylenir daha sonra fiyetı fazla bulunup uyduruk bir futbolcu alırlar bu tiyatroları geçen yıllardada izledik çok heyecanlı oluyor ... |
Tecrübeli adam lazım mutlaka olmuyor başka türlü ama gelmezler |
sadece gülüyorum. |
Kolpa basın |
[quote=bjk48;647482]NEYDİ ARJANTİLİ BİRİ VARDI DEVREARASI ONU BEKLWERKEN GORDON ÇIKMIŞTI ŞAPKADAN[/quote coloccini |
Alıntı:
kartalhaberden alıntı galiba bu haber yine uydurmuşlar :s |
arkadaslar, ölmek var dönmek yok. demirören bugün ciksa, ronaldinho'u aldim dese YINEDE ISTIFAAA! Yeter artik, yeter bu kadar borc, yeter bu kadar kalitesizlik, yeter bu kadar rezillik. Insan futboldan bu kadar mi anlamaz ya. Insan yönetimden bu kadar mi anlamaz. GIT KENDI SIRKETINI BATIR! |
valla bu yonetim gitmedigi surece ronaldinho kaka gibi yildizlari koysak yine birsey olmaz kaldiki yalan bu haber kaldiki geleceksede sadece emersonu isterim saviola degil bize stoper lazim savolaya vercekleri parayi colocciniye versinler onu getirsinler eger getireceklerse ama bu yonetim hicbirseyi beceremez |
yalannn |
yaalaaaaaaaannn!!!!!!!!!!!!! |
akıllı olun böyLe adamlar alın yönetim:D:D gerçi inanmıyorum imza göreLim.. |
yalan yalan her lafı gıbı bu da yalan ... kahrolsun medya!!! kolpa haberlerle dolduruosun yıne heryerı !!! |
emersonu t.direktor olarak alacaklar heralde :D:D:D |
bende heycan yok :) yalan oldu nekadarda beli emasonu neyapcas adan kelmis 40 |
Türkiye`de Saat: 13:56 . |