kartalim_ | 22-04-2008 13:03 | Alıntı: BLACKS-EAGLESS´isimli üyeden Alıntı
(Mesaj 653867)
SENİN ERTUĞRULUN SÜTTEN ÇIKMIŞ AK KAŞIK YA HALEN SAVUN SEN ONU . ALIN ERTUĞRULUNUZU GİDİN CEMAATİNİZE HOCA YAPIN BEŞİKTAŞIMIZI RAHAT BIRAKIN . AYRICA BU YÖNETİMİN KALMASINI BENDE İSTEMİYORUM .
ŞEREFİN NAMUSUN ÜZERİNE YEMİN ETSENE BU ADAMI KAÇ DEFA İZLEDİN , BU ADAM FRANSA MİLLİ TAKIMINDA DEVAMLI OYNAYAN BİR ADAM . ÇOK İYİ BİR SOL BEK . SENİN GORDONU DA DRİPİÇ İ DE İSTEYEN ERTUĞRULDU .BU SENE Kİ FİYASKO KADRONUN SORUMLUSU %50 ERTUĞRULDUR .
EZİKLER 34 YAŞINDA CARLOSU GETİRDİ KAÇ MAÇ OYNATA BİLDİ .
RONALDO BİZE GELDİĞİNDE 29 YAŞINDAYDI ZAGO 30 YAŞINDAYDI.
EDMİLSON UN SAKAT OLDUĞUNU SÖYLEYENDE SENSİN ALINMASINI İSTEYENDE SEN.
ALLAH RIZASI İÇİN BİR ARAŞTIR ONDAN SONRA KONUŞ COLOCHİNİ Yİ ZATEN TAKIMI SATMIYOR BONSEVİSİ İÇİN 20 MİLYON EURO İSTİYORLARDI .
KULÜBE 20 MİLYON EURO HİBE ETSENİZE ALSINLAR COLOCHİNİYİ . |
Benim Ertuğlulum senin ertuğlulun mu var yaa?Ne biçim Beşiktaşlılıktır bu,sen Demiröreni savunurken ben diyormuydum al Demirörenini git diye veyada sende tüpçüsün! ona destek veriyorsun diye saçma sapan hayal ürünü! şeyler söylüyormuydun...Ertuğlula destek verenler cemaatçimi oluyor şimdi,yazık yaa,acıyorum artık!!!İster sağcı olur ister solcu olur,banane kardeşim,niye karıştırıyorsun yine siyaseti futbolun içine!..Her mesajında bunu diyorsun,bilip bilmeden konuşuyorsun...Durmadan bir şeyler sallıyorsun ama hiçbiri tutmuyor,Colocciniye 20 milyon euro diyorsun.Bunu diyenden ben ne türlü bir cevap bekleyebilirmki zaten!..Avrupa futbolundan haberdar değilsin daha!..Neyse değmez konuşmama,yine bildiğini okuyacan,ordan burdan duyduklarınla cevap yazacan,neyse!.. |