![]() |
Üzülmez jübileyi reddetti Beşiktaş’ın kaptanı, jübile teklif eden yönetime 1 yıl daha oynayacağını söyledi BEŞİKTAŞ Yönetimi kaptan İbrahim Üzülmez’e jübile yapmasını teklif etti. Üzülmez, “Seneye belki” diyerek jübile teklifini geri çevirdi. Başkan Yıldırım Demirören’in de kaptan ile görüşerek, “Boş mukaveleye imza atarak Beşiktaş’a bağlılığını ispat ettin. Sana güzel bir jübile yapalım. Gelecek sezon ise takımda istediğin görevi yap” teklifi yaptığı bildirildi.Üzülmez’in Demirören’e, “1 yıllık sözleşmem var. Gelecek sezon şampiyon bir takımın kaptanı olarak futbol hayatımı noktalamak istiyorum” diye cevap verdiği öğrenildi. http://img176.imageshack.us/img176/4875/026xk9.jpg |
herkez senin gibi olsa .. işte gerçek BEŞİKTAŞlı |
kulübede de bekleyebilirsin bir yıl daha kaptan. yeteneğin olmasa da seviyorum seni...Beşiktaşlısın en azından. |
deli ibo git arık nolursunda şu sol kanat bi uçsun.. |
bu arada ibonun bu resmini nerden bulmuşlar yaw.puhahaha |
IBO kendıne yakışanı tercıh etmiş helal olsun .....:) |
ya git hadi ne bekliyosun daha 11 oynatmazlar işallah seneye seni |
Alıntı:
|
Bu adamı pek sevdiğim söylenemez ama çok tebrikler ! |
Alıntı:
|
ya gitmesine gerek yok ki zaten ilk 11 cikmasin yeter sonucta genclere ornek olur kaptan olur besiktasi ve besiktasliligi bilen az oyuncularimizdan bir ama KESINLIKLE artik ILK 11 oynamamali |
ya yap işte jubile yada gitttt |
walla bu sene harbiden deli etti bu adam beni kise kusura bakmasın ama klübede otur deli ibo |
gittttttttttttttttttttttttttt |
yeter artık defol git ibo öldürüosun bu taraftarı |
Alıntı:
|
abi mantıklı şampiyon bitirmek istiyo yedek olsun bişi olmaz |
ıbrahım bırak tya yedekte olmaz ondan edebınle bırak yoksa bu taraftar s3eneye senı yuhalar |
delı ıbo has besıktaslı arkadaslar bencede dursun besıktasımızda abılık yapar bence |
kaptan tadında bırakmak lazım jübileni yap topukla.... |
efendilik şampiyonluk kazandırmıyo kaç yılıdır ne wermiş takıma? |
YA YAP GA GIT |
hocam git artık bırAk yeter . |
hırsını kaybetmemiş ama oyundan düştü artık yapacak birşey yok başarı gelecekse kaptan feda etmeli kendini |
şu adamın sonsuza dek olan sözleşmesini artık fesh edin yeter:D |
insallah samiyon olark burakirsin diyecem ama hic ümidim yok. bence sen bu sezon burak futbolu |
Alıntı:
|
deli ibo yıllarca besiktas a hizmet etti ter doktu yeri geldi alkısladık yeri geldi yuh ladık ama her naptıysa hakettigi icin yaptık..Herkes Zamanını bilecek.. |
takımda onun yerine birini alıp en az 1 sezon oynatmadan ibo yu bırakmamalılar... |
BIR GERCEK VAR SOL KANATTA IYI BIR TRANSFERE IHTIYAC VAR. I.ÜZÜLMEZ ILE BU IS OLMUYOR BUNU HERKES BILIYOR. AMA BIR SENE DAHA OYNAMAK ISTIYORSA KALSIN HER EMEKTAR FUTBOLCUMUZU KOVMAK BESIKTASA YAKISMIYOR. SIZE SORUM SERGEN KALSAYDI GECEN SENE 5MAC OYNASAYDI YETMEZMIYDI SAMPIYON OLMAYA?:dancing: |
bu gidisle seneyede ilk onbirde oynar,yandik |
deliyi kimse sevmiyor ama gerçekten formanın hakkını veren futbolculardan birisi canla başla mücadele ediyor koşuyor çabalıyor evet yeterli mi tabikide yetersiz zaten bir insan kendi kapasitesinden fazlasını yaptımı sistem dışı olur ve saçma sapan olur iboda bu yok kendini zorlamıyor bence süper bir insan |
bu gidene kadar yada ilk onbirde bunu gördüğüm sürece maçlara gitmeme kararı aldım artık bjk maçına gidiyorum diyemiyorum çünkü yalan söylemiş oluyorum deliye sövmeye gidiyorum diyorum |
ya abi her gelene geç diyor artık gitsin otursun kenarda ya http://i55.photobucket.com/albums/g1..._bjk_forum.png |
Türkiye`de Saat: 15:30 . |