![]() |
Mustafa Denizli cevap bekliyor ERTUĞRUL Sağlam’ın sezon sonunda görevden alınması durumunda en kuvvetli hoca adaylarından olan Mustafa Denizli’nin Başkan Yıldırım Demirören’den cevap beklediği öğrenildi. Demirören’in G.Saray’ın sembol isimlerinden olan Denizli hakkında taraftarın tepkisini tam olarak kestiremediği ve tecrübeli teknik adamı oyaladığı belirtildi |
sağlam gidecekse yerine gelecek ilk isim LUCE olmalı ne pahasına olursa olsun |
m. denizli'ye hiç güven duymuyorum ve beşiktaş'a hiçbir şey veremeyeceğini düşünüyorum. |
eziklerin oyuncuları gs nin hocaları nedir bu yaaaaa toplama kampımı burası |
bence luce gelmelii ancak bizi o kurtarır |
sakın gelmesin! bize yerli hoca yaramıyor! |
gsnin sembol ismi mi ? Mustafa Denizli Beşiktaşlıdır ki... |
Alıntı:
|
yerli olmasın, gelecekse fatih terim gelsin yerlilerden,ama luce gelirse takım seneye esas kartal gibi sahlanır |
musatfa denizli gelecegine ertugrulun kalmasını yeglerim.. ı love u luce..! |
ya ne saçma işler bu adamı her sene medya getiriyo...ama bu taraftar olduğu sürece gelemez..o bu kezde katara gitse iyi olur..medya destekli sosyete beyefendisi... |
Demirören bir kac sefer demisti ben burda Baskan olursam Samet Aybaba ve Mustafa Denizli buraya gelemez...!! |
m. denizliyi alacağımıza delbosqi yi alalım daha iyi ona tazminat ödeyecez diye hiç olmazsa şampiyonlar liginde bikaç fazladan maç kazanıyoruz |
Saglam gitmesin...Eger gidiceksede Denizli hic gelmesin..iLLa yeni hoca şartsa Luce var basarılı olacagına inanıyorum.. |
luceyi baştan vermiyecektiniz o zaman salak yönetim ertuğrul hocayı madem getirdiniz arkasında duracaksınız ve şimdi istikrar için aynı hocayla devam edilmeli denizli ile olcak iş değil o daha çok bekler |
Türkiye`de Saat: 08:07 . |