![]() |
lucio coulibaly Gündem Lucio ve Coulibaly !.. Beşiktaş'ta yönetim kurulunun transfer komitesi kurma çalışmaları sürerken, Menajer Sinan Engin ve Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam'ın da oyuncu izlemeye devam ettikleri, rotalarını da Fransa'ya çevirdikleri ortaya çıktı. Savunmaya ikisi yabancı üç futbolcu isteyen Sağlam'ın geçen hafta Fransa'ya giderek Lens-Sochaux maçını izlediği bildirildi. Sağlam'ın Lens'in savunmasında yer alan ve o gün bir de gol atan 27 yaşındaki Malili Adama Coulibaly'i beğendiği belirtildi. 1. 88 boyu ve 83 kilo ağırlığı bulunan Coulibaly'nin bu sezon takımının 26 maçında ilk onbirde görev yaptığı açıklandı. Siyah-Beyazlıların ayrıca Norveç, İsveç ve Danimarka'da da bazı futbolcuları izleyecekleri bildirildi. LUCIO ÖNERİSİ !.. Bu arada Lig TV Beşiktaş Muhabiri Atakan Kurt'un haberine göre menajerler, Bayern Münih'in ünlü savunma oyuncusu Lucio'yu siyah beyazlı yönetime önerdi. Beşiktaşlı yöneticilerin sezon sonu Alman ekibinden ayrılacağını açıklayan Lucio'yu gündemine aldığı belirtildi. (Atakan Kurt - LİG TV) |
her sene yaz transfer döneminde ve ocak ayı transfer döneminde hep bize transfer olan bu arakdaş halada transfer olmaya devam ediyo bakalım formayı hangi sene giyecek görecez. |
lucio mu hehe güldürmesinler ya adamı. bizim yönetim kim lucioyu almak kim. |
banada yalan gbi geldi ama coulibaly yi tanıyan warmı acaba? bu adamın ismi cok çıkmaya başladı ortaya... |
coulibaly iyi adam fransa maçlarını veriyo kanal a bide ntvspor özetlerini veriyo merak edenler takip etsinler iyi iş yapar bizde.lucio olsa süper olur ama çok zor. |
Alıntı:
Afrika Kupasında bir kac macını izledim bu adam alınırsa Zago Ronaldo dan sonra en iyi defans oyuncumuz olur Ama muhtelen y.d ve yönetim pahalı(3-5 milyon arası bir bonserivis isteyecektir muhtemelen kulubu) diye vazgecer bu transferden 1-2 milyona yeni transfer fiyaskolarına imza atarlar sonra |
atakan kurt haber bulamayınca sallamıs yine... lucionun baska işi yokta bayernden beşiktaşa gelecek... |
Balonlar erken uçuşmaya başlamış :D |
coulibaly dediğimiz adam fransada küme düşmemek için çırpınan takımın defansı ne defans be tam ertuğrula göre ezik:D..lucio haberi ise tam balon saten adam istese de ertuğrul istemez vizyonsuz herif |
Sezon bitmeye az kaldı transfer fırtınaları havada uçuşuyor gelirse hosgelmış inş. gelir ama imzayı atsın ondan sonra inanalimm... |
nieee hepp defansa yogunlasıolar bence defansın yanı sıra orta sahada almaları lazım okdrda iiii diill orta sahamızz yani dünyanınn en iyi stoperinide alsalar orta sahan kötü olduktan sona yine gol yersnzz ayrıcaa lucio gelsee iii olurr ama pek ümtli diilm |
http://www.fotomac.com.tr/2008/04/25...C997F705Eb.jpghttp://www.fotomac.com.tr/i/1_pix_beyaz.gifhttp://www.fotomac.com.tr/i/1_pix_beyaz.gifhttp://www.fotomac.com.tr/i/_spacer.gifYeni moda Coulibaly Sağlam'ın istediği 28 yaşındaki Coulibaly, Lens defansının vazgeçilmezleri arasında yer alıyor *** Yeni moda Coulibaly Sağlam'ın istediği 28 yaşındaki Coulibaly, Lens defansının vazgeçilmezleri arasında yer alıyor. Savunmasını büyük ölçüde yenileme kararı alan Beşiktaş, Çek Kadlec ve Hırvat Biscan'dan sonra Lens'te (Fransa) forma giyen Adama Coulibaly'yi de listesine ekledi. Geçen haftaki Lens-Sochaux maçında izlediği 28 yaşındaki Malili oyuncuyu çok beğenen teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın, yönetime sunduğu raporda, "Defansı toplayabilecek özellikte. Hem çalışkan hem de zeki bir futbolcu" ifadelerini kullandığı ve Coulibaly'nin alınmasını istediği belirtildi. ELMANDER'E KANCA Sochaux'ya gol atıp, bu sezonki gol sayısını 3'e çıkaran Malili, hocası Jean-Pierre Papin'in vazgeçilmezleri arasında. Geçen sezon 38 maçta görev yapan Coulibaly, bu sezon tamamı ilk 11'de olmak üzere 26 karşılaşmada forma giydi ve tümünde 90 dakika oynadı. Başta Fransa olmak üzere bazı Avrupa ülkelerini mercek altına alan Sağlam'ın, Toulouse'un İsveçli golcüsü Johan Elmander'i de istediği bildirildi. bu adam harika olur ama bilemiyorum lens satmaz yuksek ihtimalle bana gore luciodan daha iyi bir oyuncu zaten ikisinide transfer etmek istersen luciodan daha pahali bir adam oldugunu gorursunuz cok zor bi transfer bence |
Alıntı:
|
2 side çok saglam bence alırsak birde arkadaşın dediği feindonuyuda kadroya katarsak önümüzde kimse duramaz |
lucio mu ????güldürmeyin beni yaw |
Türkiye`de Saat: 19:14 . |