![]() |
Başkan Gidiyormuş (kaynak güvenilmez) arkadaşlar ne kadar doğru bilmiyorum ama bana biraz yalan gibi geldi.Başkan Yıldırım Demirören yerine Sbancı'nın bir yakını geliyormuş.Bu kesin mi acaba? |
bu başkan gitse de kurtulsak takımın borcu galatasaraydan beter! takımı batırdılar |
Gitsin zaten tek duamız budur |
gitsin arık şahsen bıktı takımı mahvetti |
sana soyleyen arkdslrın uydurması makara gecmısler adam secımle geldım secımle gıderım dıo 2010 yılınına kadar garantı gıbı yerı |
Gitmezzz... |
ay bi git de huzura erelim demirören... |
ınsallah dogrudur ama yalan haberdır bencde:( |
hiçbiryere gitmez rahat olun. |
rahat olamıyorum ditsin kurtulalım |
Bencede gitmez... bi açıklamasında 2011 e kadar hiçbiryere gitmeyeceğini açıklamıştı... |
Ah keşke doğru olsa... |
gitmeli başka yolu yok takımı borç batağına çevirdi. fulyanın rezaleti başka bir konu o açmıyorum bile yani... |
o adam gitmez ya gizli fenerli demirören gitmezzz...beşiktaşı küme düşürmeden daha fazla değerini düşürmeden ayaklara alıp iice anadolu takımı etmeden gitmez |
bu yüzsüüz adam gitmezkiiii kendisin göre bjkden ayrılırsaa takım daha kötüye gidermiişş (!) bababababa :D:D:D |
yok ayrılırsa yaptığı hırsızlık çıkacak ne mal olduğu belli değil eleştirileri duymamazlıktan geliyor takımı mahvetti |
bencede gitsin ama beşiktaş yönetim kurulu yolluyamıo çünkü beşiktaşın toplam borcunun nerdeyse yarışı yıldırım demirörene olduğu için çk üzücü bir durum:( |
yaw lanet olsaı başkan icraat yok adamda biraz icraat olsa neyse millet bir tarafını yırtıyo bu bi tarafını yayıyo neyse bu gitse de icraatlı adam gelmezse ne olacakki gideceğinide sanmam zaten :D:D |
la zaten nerde amelesi var bizi bulur şans yok takımda |
qitmezzz...! |
gitmez, daha bir sürü saçmalıklar yapacak o , iyice rezil ededcek cümle aleme ,ancak o şekilde gider... |
verdıgı paraları almadan gitmez diye dusunuyorum |
Saçmalıkk |
Fulya ve Yeni Stadı yapsında gitsin ... Başka bir icraatı yok adamın ... 2 Fortis Kupası ve 1 tanede Süper Kupa ... :D Yerine Kalkavanlar'dan birisi gelmelidir. |
şu anda gitmesin zaten artık sezon başladı zaten gitmezde |
Türkiye`de Saat: 09:29 . |