![]() |
Fatih Tekke Beşiktaş'a Gelecek sezonun transfer çalışmalarını büyük bir gizlilik içinde sürdüren Beşiktaş'ın bir süre önce Fatih Tekke ile görüşerek el sıkıştığı öğrenildi. Yıldız golcünün, menajer Sinan Engin'e "Siz kulübümle anlaşın, ben seve seve gelirim" dediği belirtildi RUSYA'DA MUTSUZ Fatih Tekke, Beşiktaş'a doğru! Rusya'nın Zenit takımında top koşturan http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3Dmilli futbolcumuz Tekke'nin bir süre önce Beşiktaşlı yöneticilerle görüşerek prensip anlaşmasına vardığı ifade edildi. Zenit'te mutsuz günler geçiren ve teknik direktör Advocaat ile yıldızı barışmayan tecrübeli golcünün, yakın çevresindekilere "Ben ağustos ayını bekliyorum" dediği vurgulandı. SAĞLAM İSTİYOR Beşiktaş'ın, Zenit kulübüne Fatih Tekke'nin bonservis bedeli olan 7.5 milyon euro'yu ödeme garantisi verdiği de sızan bilgiler arasında yer alıyor. Fatih Tekke'yi menajer Sinan Engin ile teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın çok istedikleri ve başkan Yıldırım Demirören'e "Fatih Tekke'yi alırsak, orta sahamız ve hücum hattımız çok daha güçlenir" dedikleri öğrenildi. FATiH TEKKE KiMDiR? İsim: Fatih Tekke Doğum tarihi: 9 Eylül 1977 Doğum yeri: Trabzon Boy: 1.78 m Kilo: 75 kg Takma adı: Fatih Sultan Tekke Mevki: Forvet Oynadığı kulüp: Zenit Forma no: 9 Sözleşme bitiş tarihi: 01.08.2010 Milli Takım kariyeri: (25 maç/12 gol) Kişisel başarıları: 2007 Rusya Ligi Şampiyonluğu, 2004-2005 Turkcell Süper Lig Gol Kralı (31 gol), 2 Türkiye Kupası Şampiyonluğu, A Milli Takım'ın tarihindeki 500. golünü attı. 2005 yılında 'Dünyada en çok gol atan ikinci futbolcu' ödülünü aldı. |
başarılı olabilirmi acaba ???????????????????? |
Bobo giderse Nobre den iyidir bir yabancı kontenjanında acılır |
bobo kalırsa fatıh ıyı ıs yapar ama boboyu satmadan bıraz zor alırız |
7.5 çok değil mi ya ? zenit kaça almıştı ki? nobre seneye gidecem diyo bu seneden satsınlar boboyu da nobreyi de yerine holosko- batu- tekke- higu kalsın. Sözleşmesinin bitmesini bekleyen adam niye oynuyo anlamış değilim bu seneden göndersinler onu da nereye gitmek istiyosa |
Alıntı:
|
olursa seviniriz ama gordon gibiler varken bizim yönetimden bunu beklemek biraz hayal |
yav git isine ya ne yapacan tekkeyi. o paraya adam gibi golcü getirilir |
Alıntı:
|
FATİH gelırse zaten başarılı alması %100 arkadaşlar adamın kendı yerı top oynadıgı yer burasıı bence eskı formuna dönecek bjk de ama oda gelırse |
çok para etmez bu kadar |
BU YÖNETIM NE KADAR IKINCI EL OYUNCULARA DÜSKÜN HIC ADAM KALMADI DÜNYADA ISTEMIYORUZ HAFTAYA KEZMAN´IDA ALIRSINIZ SENEYE MALDONADO .... SINAN´I DA AL GIT DEMIRÖREN:coffee::coffee: |
emin değilim açıkçası... ama tekke bjk de iş yapmayacak adam değil |
fiyatı 7,5 milyon euroysa biz biraz zor alırız |
güzel futbolcu eğr trobzonda ki gbi oynarsa gelsin en azından eziklerin futbolcusunu almıoruz:D |
fatih iyi golcu ama bence gelmemeli o paraya gidip zigici getirsinler getireceklerse zigic besiktasta holoskoyla sov yapar gerci ilk tercihim bobonun sozlesmesinin uzatilmasi bobo cok buyuk golcu |
gelmesini isterim fatih iyi bir golcü ve çok hırslı bize heyecan katar |
iii olur ama Fatih tekke den önce sawunmaya oyuncu alınmasından yanayımm |
31 yaşında topçuya 7.5 milyon euro.hem tekke büyük takım topçusu değil bi tane iyi maçını söyleyin bana büyük takımlara karşı oynadığı yada milli takımda iyi bi maçını |
Alıntı:
|
oyunculuğuna lafım yok ama 31 yaşında 7.5 milyon vericez 2 sene sonra hadi ki yapamadı uyumsağlayamadı kime satıcaz ? 3 veren bile çıkmaz o yaşda fatihe 7.5 değer diyebiliriz ama bizim ekonomik sıkıntılarımız düşünüldüğünde ileride uyum sağlamasa bile satılırken en azından ödenen parayı garanti edecek bir oyuncu gerekli bence ruslar 7.5 a almış 7.5 satıyo adamların zararı yok dediğim gibi hadi fatih bizde de yapamadı biz kime satıcaz 7.5'a |
Alıntı:
|
zooooorrrrrrr gelir |
fatih tekke iyi topçu avrupa ufkunuda genişletmiştir mutlaka , ama alınırsa bizde iş yaparmı önemli olan o.. |
mal bu yönetim mall bu başkan mal bu menejer mal bu antrenör başka bişi demiyorum hepsi dangalakkkk |
iyi adam ama okadr etmez |
tas catlasin 3-4 milyon euro verilir. 7,5 milyon verirsen elimizde kalir yararli olamazsa. |
Tekke Aydın--------------Holosko Tello--------Topuz Cisse Kadlec--İ.Toraman--Edmilson--S.Kurtuluş Rüştü |
bizde iş yapar teknik bir oyuncu |
Eger Bobo giderse 3 milyon euro karsılıgında alnabilir kesinlikle daha fazlası verilmemeli 31 yasında bir oyuncu için -------------rustu(hakan)------------ s.kurtulus---yabancı---yabancı---yabancı s.özkan-----topuz-----cisse-----tello ----------holosko----tekke---------- +1 Delgado +2 Etto (Gordonla takas dinamodan) |
iii topcu ama bizde is yapmaz benceeee....zaten forvetten once defansa adam lazim ama adam gordon gibisi deillll...lucio bosta kalio sezon sonu yonetim alsin kendni afettrsin..tam bizlik adammm |
Alıntı:
tekkeyi cikar bu kadroya bobo kalsin veya bobo cok gitmek istiyorsa valenciadan zigici koy eger turkiye ligini 20 puan falan acmazsa hakemlere ragmen bende bisi bilmiyorum ama fatihle olmaz abicim kusura bakmayin bobo fatihi 5 e carpar hatta zaten edmilson kadlec topuz o 3 transferi gerceklestirsin besiktas zaten yeter baska adama gerek yok fatih bize uymaz |
tekke çok kalite ama yaş 31 bu bonservisle pahalaı transfer 22 yaşındaki brezilya milli boboyu sat aynı paraya 31 lik tekeyi al ne gerek var o zaman bobo kalsın teke 2,3 e alınacaksa yani toplamda 5 i geçmezse alınmalı |
fatihin son durumundan haberim yok ama türkiyeden giderken çok iyi bir golcüydü,ama ben yine de bobonun satılmasını istemiyorum |
tekke çok sağlam santrfor bence ama bu yaştaki adama o kadar para verilmez. maksimum 3 milyon euro bonservis verilir. |
iyi bir fatih bobodan aşağı kalmaz..ama oynamayan bi adama o paralar verilmez..zenit oynatmıyosa satarken zarar edecek..bu işin kuralı bu..bizde sazan olmayalım..yeter hep bizmi zarar edecez...ettirelecez... |
bence fatih süper olurr ama 7,5mln nereye veriyosun ayrıca şöle bir gerçekte war bizm yönetm alamazzzzzzzzzz........ |
Alıntı:
Ayrıca gitti bir sene KATALİTİK başında oturdu :) ne ufku başka bi yanı genişlemiştir de hadi ben söylemiyeyim :) |
Türkiye`de Saat: 05:36 . |