![]() |
Sözleşmesi süren Serdar Özkan için Rubin Kazan'ın 9 milyon euro bonservis teklif ettiği öğrenildi bence bu para veriliyorsa hemen satılmalı hatta rusyaya uçak bileti de yönetim tarafından kesilmeli |
Serdar Özkan gibi gelecegin yildizi rusyada ne isi var,zaten haber yalan ama kendisi de gitmek istemez!! |
9 milyon vereceklerini sanmıyorum,verilirse satılır |
yeni bir nihat daha elden gidiıoo |
hayret birsey arkadas yaw takim kadrosunu omurgasini bozmadan gerekli transferleri yapin diyoruz adamlar tutmus en iyi oyuncularimizdan 2 tanesini satmaya calisiyorlar serdari boboyu elde tutun kas i kacirdiniz bari bunlari kacirmayin allahin isbilmezleri takimi adam akilli bir seviyeye getirin bakin o zaman futbolcu satmaniza gerek kalacakmi asla gerek kalmaz taraftar urun alimlariyla mac hasitlatlariyla reklam gelirleriyle kazanilir o paralar satmayin ulan besiktasi alt yapidan niye cikartiyonuz madem elde tutamayacaksaniz allahin dingilleri tobe tobe sinirlendim yine ya |
Alıntı:
aynen katılıorm.Takım bu sezon kuruldu.Ama takımın biçok oyuncusunu satıolar hemen |
Alıntı:
|
hic vakit kaybetmeden satsınlar yoksa zan gibi elde patlar |
yhaaa pardonda bunlar demiomyduu genclerden kuralım genclerden kuralım takımı die (( ne kdr dogru bilememm bu dsnce )) magdem öle diosun kaş gitti eee artık serdar özkanıda gönderirlerse yuuhh diceemm cocuukk ne güsll oynuyoo en az 2 sezon daha kalsnn yhaa yook yook bu yönetmle bi yere gerilmezz kardesmm .. |
Alıntı:
bakı - tandoğan - gordon dıtsın |
Türkiye`de Saat: 17:29 . |