![]() |
Kartal cesareti Siyah-beyazlılar, daha önce de 2 kez istediği Olympiakos’un Brezilyalı ön liberosu için yeni bir taarruz daha başlattı BEŞİKTAŞ’ın Julilo Cesar aşkı bitmiyor. Olympiakos’un Brezilyalı futbolcusu için daha önce 2 kez girişimde bulunan siyah-beyazlılar, sezon sonunda Yunanistan’tan ayrılmak istemesi üzerine bir kez daha teklif götürdüğü futbolcudan cevap beklemeye başladı. Transferde, aynı zamanda İspanya vatandaşı olan Julio Cesar’ın 3 milyon euroluk bonservis bedeli en büyük sorunu oluşturuyor. 29 yaşındaki Cesar’ın da yıllık 2 milyon euro istemesi Beşiktaş yönetimini düşündürüyor. |
cesaret varsa bas parayı al münihli lucioyu |
Alıntı:
böyle oyuncular ancak carlos yasina geldimi gelirler, hemde hak ettiginden fazla paraya. al iste carlosu. adam yilda 4-5 milyon euro aliyor, 3-5 mac oynadi, bi daha oynayacagi ne malum. (ki üstelik, lucio ben bjkda oynamak istiyorum dese bile, bizimkiler ya alamaz yada pahali gelir;) |
julio cesar ön libero değil stoper benim bildiğim kadarıyla. |
Alıntı:
|
hala 2 milyonun lafını ediyorlar yaa,kadro dışı bıraktığınız ricardinho ne kadar alıyor? bu yönetimle olmayacak bu iş |
sol beke adam alında goreyim sizin cesaretiinizi uzulmeze ek 1 kontenjan var galiba |
küçük hesaplarla bu iş yürümez |
Türkiye`de Saat: 15:32 . |