![]() |
Zan’la bi daha... SPOR haberleri sitesi maraton.com.tr’ye göre Beşiktaş, sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Gökhan Zan ile yeniden masaya oturacak. Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada tecrübeli oyuncuyla sözleşme yenileneceği belirtildi |
umarım tekrar anlaşırlar yedek klübesi için iyi bir alternatif olur |
mac basi anlasma yapsinlar mac basi baska birsey yapmasinlar mac basi degilde garanti paraya anlasirlarsa besiktas icin zarar olur bu transfer |
bedavaya gidecek oyuncu değil gökhan ,mutlaka sözleşme yenilenmeli,belki maç başı paraya anlaşılabilir ama sözleşme yenilenmeli |
kesinlikle maç başı para ondan sonra romatizmam tuttu deyip oynamıyo euro 2008 yaklaşınca da hadi hoca oynat beni oldu cicim koca sene kendini euro 2008 e sakladın dimi senin bu mantaliteyle ne hayrın olur milli takıma, vitrin için beşiktaşı kullanmak hiç yakıştıramadım gökhanın içten olmadığını düşünüyorum gönderilmesin ama kesinlikle maç başı anlaşma yapılsın |
Bencede maç başına anlaşma yapılmalı.Her zaman söylüyorum Gökhan büyük takım oyuncusu değil, ona güvenip şampiyonluk yoluna çıkılmaz hiçbir zaman, adamı yarı yolda bırakır!..Maç başına anlaşma yapılsın, eğer kabul etmiyorsa formaliteden sözleşme yenilensin sonrada isteyen bir takıma iyi bir paraya satılsın.Yine para kazanmadan kaçırmayalım bir oyuncuyu daha... |
Bu adama yedek kukübesinde bile otursa güvenmem,adam oturdugu yerde sakatlanir!! |
Alıntı:
|
ii olur yaa.. |
bencede gökhan zan çok iyi bi defans oyuncusu ve kalmalı en azından yabancı defans alınacaksa bile gökhan zan ile birlikte oynayabilecek nitelikte olmalı gordon gibi fos çıkmamalı |
Türkiye`de Saat: 02:09 . |