![]() |
Beşiktaş Biscan'ı getiriyor http://www.fotomac.com.tr/2008/04/30...893A80E4Cb.jpgGordon Schildenfeld'de aradığını bulamayan Beşiktaş, bu futbolcuyu Dinamo Zagreb'e geri verip aynı takımın ön liberosu İgor Biscan'ı alacak. Menajer Sinan Engin bu takası gerçekleştirmek için bugün Zagreb'e gidecek. *** Gordon gidiyor Biscan geliyor Hırvat stoper, takas olmasa dahi yeni sezonda kesin yok 30 yaşındaki ön libero için yönetim de onay verdi. Transfer çalışmalarını büyük bir hızla sürdüren Beşiktaş, rotasını İgor Biscan'a çevirdi. Siyah-beyazlılar, Prag'ın Çek yıldızı Kadlec ve Leverkusen'in stoperi Karim Haggui'den sonra şimdi de Biscan'ın işini bitirmek istiyor. Beşiktaş yönetimi, Drpiç'in yerine son anda mecburiyetten transfer edilen Gordon Schildenfeld'le aynı takımda görev yapan ön http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3Dlibero İgor Biscan'ı takas etmeyi planlıyor. Prag'lı yöneticiler, "Gordon'u sizden geri alabiliriz" deyince, Beşiktaşlı yetkililer hemen harekete geçti. Görücüye çıkıyor Siyah-beyazlıların bu teklif üzerine İgor Biscan'a talip olduğu ifade edildi. Menajer Sinan Engin'in, bugün Biscan'ın son durumuna bakmak için 12.25 uçağıyla Zagreb'e gideceği ve akşam da bu futbolcuyu Zagreb-İnter Zapresic maçında izleyeceği öğrenildi. Engin, Hırvat yıldız için olumlu rapor verirse, transfer hemen gerçekleştirilecek. Bu arada takas olmasa dahi, Gordon'un sözleşmesi teknik direktör Scala'da olduğu gibi sağlık sorunları gösterilerek tek taraflı olarak feshedilecek. İgor Biscan kimdir? * Doğum tarihi: 4 Mayıs 1978 * Doğum yeri: Hırvatistan * Boy: 1.91 m. * Kilo: 83 kg * Mevki: Ön libero * Karieri: 204 maç / 23 gol * Milli Takım: 15 maç / 1 gol * Oynadığı kulüpler: Dinamo Zagreb Liverpool, Panathinaikos (Fotomaç) |
alın ulan gazeteler bunuda alın. |
artık beynim bir şey kavramaz oldu.hergün yeni biri |
hergün ayrı 11 ler oluşturuyolar artık.. |
Bu adam yunanıstandan kovulmadımı ne ısı varr bızde |
kaynak: fotomac...yani. |
igor biscan liverpooldayken begendigim bir adamdi ama yunanistana alisamadi bu herif ayni iklimin ve asagi yukari ayni kultrun insanlari olarak dusunursek bize nekadar uyum saglayacagi muamma |
işimiz uydurmalara kaldıysa bütün futbolcular bizimdir:D |
abi bu adamın kariyeri sürekli aşağı iniyor. liverpool dan dinamo zagrebe bitik bir adam kezman gibi. bi de cisse nin alternatifi olsun diye alıcaklarmış. yani yedek otutacaklar. saçmalığa bak ya. böyle adamı hiç alma da bizi de uyuz etme. |
Alıntı:
|
bu fotomaca uyuz oluyorum zaten bizimle ilgili hep yalan haberler atiyorlar ayrica fener yanlilari kesinlikle bu gazeteyi okumayin objektif yayin yapan fanatigi okuyun sadece |
ben katılmıorum biscan kesinlikle alınmalı.orta sahayı toparlıcak biri.. |
Alıntı:
|
hayırlısı olsun !!! ön liberoda eksiğimiz var eğer hayırlı olucaksa bu transferin gerçekleşmesini istiyorum . Bizimkisi Bir Aşk Hikayesi Siyah Beyaz Film Gibi Birass . . . |
YAA ARKADASLAR BJK İYİ BİR TAKIM İYİDE OYUNCULARI VARRR SUPHEE ETMİYELİM |
merak etmeyin hala formda ve iyi bir ön libero bu adam.orta sahaya giuntiden sonra ii bir ön libero gelmedi.biscan tam biçilmiş kafdan yaşıda uygun,kariyeride süper. |
fotomaç yazdığına göre yalandır... |
arkadaşlar bu yönetimle bu takım şampiyon olamazzzzzzzzzzzz.transfer yapmasını bilmiyor ya sınırlı yabancı hakkın war alternatife kullanılırmı ya hiçmi kafanız çalışmıyor yabancı maç kurtaracak hermaç banko oynicak sewiyede adam alın |
Bu Biscan dünyadaki en büyük balonlardan bir tanesi yeni gordona ne gerek var o kalsın bari para çıkmasın.Muhammed Kallon lar nerde Kluivert lar bi türlü getiremediler sıra bundamı.Yok bize 2. diatta kesmes.3. bakiyi de isteriz. |
fotomaç yazdıysa kesin yalan haberdir |
orta sahaya çok koşan basan,az da olsa teknik bir siyahi futbolcu istiyorum ben,biscan artık ömrünü tüketti gibi geliyor |
adam bitmis yaa..ingliterede oynada pek birsey yapamadi..ondan sonra yunanistana gitmis ve ordan yine kendi ülkesine dönmüs bu yasla...sanki baska futbolcu yok piyasada.. |
Bu gazeteler yakında beni de alır Beşiktaş'a Komedi gibi ya her gün ayrı bi alem :D:D:D |
yaw böyle bisey yok ya biscan'mis baska futbolcu mu yok piyasada ne komik ya kamara olmadan sakada yapiyor bu gazeteciler yahuu:D |
sinan gordonu göndermycez demiş demekki bu da yalan tıpkı uğur incaman gibi... |
yalannnnnnnnnnnnnnn |
yalan be sinan engin gordonu vermiycez demiş.. ayrıca igor biscan da alınmayacak.. gazeteler her zamanki gibi transferleri kulübten önce yapıyo... |
Biscan'ın kullanım süresi doldu... Bundan sonra sadece zarar verir. |
bu tür haberler hep çıkacaktır ve bunu sezon başında görercez bakalım yazılan çizilen isimlerden hangisi gelecek daha lig bitmedi hele bir lig bitsin tatil sezonu kapansın siz ozaman görün gazeteler neler getirecek türkiyeye |
son kurban :D |
Türkiye`de Saat: 03:10 . |