![]() |
Dobratka Üzerinde Yoğunlaşıldı Yönetime yakın kaynaklardan gelen haberlere göre Beşiktaş Dobratka ismi üzerinde yoğunlaşmakta.Slovakya'nın Slovan Bratislava takımında forma giyen bu futbolcunun maliyetinin düşük olması ve gelecek vaadetmesi transferin olma ihtimalini artırıyor.Sinan Engin'in oyuncu hakkında vereceği rapora göre yönetimin bu transfer için harekete geçeceği gelen haberler arasında. http://i.milliyet.com.tr/HaberAnaRes...7_mf34944.Jpeg |
ulan allahsız kitapsız yönetim! her yıl bizi böyle ne olduğu belli olmayan adamlara tehamül etmek zorunda bırakıyon.allah kahretsin diyorum başka bir şey demiyorum.:eviltongue: |
bu kim yavvv . |
hey allahim ya beni futbolcunun ismi ilgilendirmiyor da yasi ilgilendiriyor ulan bitane adam gibi transfer yapin su stopere belki iyidir adam birsey demiyorum ama bize tecrubeli biri lazim oraya defansi komple toplayabilecek bir adam |
o kadar transfer hatasından hala ders çıkarmıyorsa bu yönetime söylenebileck hiçbir şey olamaz.en iyisi biz kendimizi yeni bir gordon faciasına hazır tutalım.gerçi bunu kaldırabilecek psikoloji de kalmadı bende artık.:dontknow: |
Türkiye`de Saat: 13:02 . |