![]() |
bjknın alacağı yıldız oyuncu kim olmalıdır bence lucio |
hem ucuz hem iyi...böyle oyuncu nerde bulicaksin...sanki bizim yönetim scout sisteme var heryerde futbolcu izliyor ve böyle bir futbolcu getiricek...zaten her klüp bizi kekliyor...baska külüpler 2 Milyon veriri bir futbolcuya biz 4 Milyon veririz... |
Bence Forvet değil orta saha almalıyız Figo zidane tarzı adam lazım top yapan adam |
ne mantıksız bir konu açılmış böyle kim istemez hem yetenekli hem ucuz futbolcuyu |
Her sene zaten hem iyi hem ucuz oyuncular almıyor muyuz zaten:)) Ucuz oyunculara baka baka bu hale geldik... |
bence 5 adama 10 milyon yerceme 1 adama yeririm oda iyi bi futbolcu olursa |
bizim simdiye kadarki transfer politikasi: hem ucuz degil hem kalitesiz, maalesef gordon, yozgatli, diatta, vs. |
bnce hem yaşı olan tecrübe sahibi adamlar almamız lazm edmilson,dede,makalele,emerson,figo tarzı ya bu adamlara para verilir gidip gorona bile 2 milyon euro verildiyse |
Alıntı:
iyi bir genc tecrübeli oyuncu karisimi gerekli. |
Alıntı:
|
muhammed zidane olmalı çok süper topçu |
kardeşim ben onu bunu bilmem ucuz dediler geri gönderdiler.. eger alıncaksa süper bir yıldız alıncak reklam yapılcak bu kadar |
Kluivert |
bana gore alacagımız adam ronaldınyo gibi olmalıdır pahalı ama bjk bunun ustunden kalkabilir |
Beşiktaşmı kalkar üstünden .. güldürme beni hocam .. ronaldinho'yu Beşiktaş'a getirmen için takımı adama satman lazım .. Uçmanın alemi yok .. Gündemdeki isimlere bakarsan anlarsın daha rahat .. Millet Eto'o ile ilgileniyor biz Bursaspordan Egemenle .. |
arkadaşlar alınması gereken oyuncunun ismini yazarsanız daha iyi olur |
messi gelse ne iyi olur ama.....aması var işte...hayal benimkisi:) |
defansin gobegine cissenin yanina makaleleyi almaliyiz bence forvet bakmamaliyiz bobo satilacaksa eger tek forvete donmeliyiz holosko tek forvetimiz olmali makalele cisse orta saha yapmaliyiz defansa inadina coloccini olmali edmilsondan biktim habire sakat bizde hic duzelmez o herif barcelona duzeltemiyorsa biz hic duzeltemeyiz sol backe adam almaliyiz genc olabilir bizim takima 2 tane daha tecrube lazim bunlardan biri makalele olursa super olur stoper adayimda thuram 36 yasinda ama bence bizde 1 sene bile oynasa super olur bu ikisi yeter bence su anda bu takim icin ama bunlari alacak yonetim varmi orasi ayri bir konu malesef |
bence yattara,k'pasalı dessire,mehmet eren,cangele yeterli |
lucio |
Lucio Besiktas´a gelmez, cünkü kendisi su Brezilya daki Hristiyan Tarikatlarina mensup. Yani Türkiye de belki Eziklere gider, cünkü Besiktas da Final sonrasi "I love Jesus" tisörtü giymesine sicak bakilacagni pek sanmiyorum. Ezikler böyle seylere bayiliyor, Brezilya üsülü Dogum GÜnü kutlamalarindan belli zaten... Ama Yeri gelmisken tekrarliyim, üc senedir baska yerlerde de yaziyorum ama kimse asil sorunlu Bölge olan sol bek icin cözüm yazmamis. Meksikali Carlos Salcido var, Chivas da oynuyordu, 2006 da PSV Eindhoven`e 2,25 Milyon Euro`ya transfer oldu. Simdi degeri 5 Milyon, ama Ispanyol Külüpleri de ilgileniyor. Atletico Madrid`in genc Oyuncusu var, 18 yasindaki Ignacio Camacho. Kendisi su an PAF Takimda oynuyor, ama ayni zamanda Ispanya 17 yas alti Milli Takimin Kaptanligni yapti. Bonservisi ne kadar bilmiyorum, ama ileriye dönük iyi bir yatirim olacagi kesin. |
bizde bu yönetim varken alacağımız yıldız oyuncular gordon diatta higuain baki ve türevleridir. |
şahsen ben hayal kurmak istemiyorum :( almazlarki |
adıyla değil oyunuyla yıldız olacak oyuncular istiyorum |
barcadan edmilson kayseriden mehmet topuz yeter iste iki tane yıldız futbolcu dier transferler icin ise klubeyi guclendirmek acısından suslemeliler fazla para harcamadan |
Türkiye`de Saat: 04:27 . |