![]() |
Sağlam, Haggui'yi ısrarla istiyor Teknik Direktörümüz Ertuğrul Sağlam daha önce izleyip beğendiği Tunuslu Karim Haggui'nin alınmasını ısrarla istiyor. Tunus Milli Takımı forması ile 2004'te Afrika Kupası şampiyonluğu yaşayan Haggui, 1.90'lık boyu ile hava toplarındaki hakimiyetinin yanısıra mücadeleci futbolu ile göze batarken bonservis bedeli için Bayer Leverkusen 4 milyon eurodan 3.5 milyon euroya düştü. Sağlam'ın, "Mutlaka alalım" dediği Haggui'nin bonservisini Beşiktaşımız 2.5 milyon euroya indirmeyi istiyor. HIRVAT ÇALE GÜNDEME GELDİ Bu arada Zagreb'e giden ve dün İstanbul'a dönen menajerimiz Sinan Engin yaptığı görüşmelerden bir sonuç alamadı. Gordon'u Dinamo Zagreb'e geri verip Biscan'ı almak isteyen Engin'e olumsuz yanıt verildi. Öte yandan Hırvat basını Engin'in D.Zagreb'ten 23 yaşındaki sol bek Çale'yi istediğini yazdı Karim'de sürpriz indirim TEKNİK direktör Ertuğrul Sağlam'ın ilk tercihlerinden biri olan Karim Haggui'de sürpriz indirim yapıldı. Leverkusen daha önce 5 milyon euoru'dan açtığı bonservis bedelini 3.5 milyon euro'ya kadar çekti. Ancak Beşiktaş, "Yetmez" diyerek pazarlığa devam ediyor. Alman ekibinin, 1.5 milyon indirim yapması, yönetimde "Tunuslu oyuncuyu gözden çıkardılar. Sabredelim, fiyatı daha da düşecek" düşüncesini doğurdu. |
haggui defansa çare olur diye düşünüyorum |
3.5 bile onun için azdır, daha ne istiyor bizim yönetim.Bastırsın parayı alsınlar artık adam gibi bir stoper. |
Alıntı:
|
olmaz ama arkadaşlar, bizim yönetimin o paraları vermesi için alınacak oyuncunun santrfor haa bir de siyahi olması gerekiyor, defansa bonservisi elinde yıllık ücreti de 1 milyonu geçmeyecek oyuncu neyinize yetmiyor... |
bnce çok genç adam bize şöle 30 yaşlarında daha tecrübeli biri lazım |
haggui aranan kandır. |
Alıntı:
|
arkadaşlar ismini duyuyorum ama tam araştırma fırsatım olmadı...gerçekten alınmalı mı sizce? |
bu adami leverkusen 5-6 arasi belki verir yok 3 bucuk mus:)adami verdilerde biz pazarlik yabiyoz gelirse iyi olur yaninada bi tecrübeli biri alinirsa of yemede yaninda yat defansin:) |
Alıntı:
|
Haggui yildiz filan degil, ama hem genc hem de cok kaliteli bir futbolcu. mutlaka alinmasi gerek derim. ama defansa ve ön liberoya yildiz denilecek oyuncular, ve tecrübeleri, gecmis kariyerlerine bakarsak sunlar star kategorisine girer: Thuram (36, Barcelona) Edmilson (32, Barcelone) Makelele (35, Chelsea) Emerson (32, Milan) Ayala (35, Real Saragossa) Heinze (30, Real Madrid) Mellberg(30, Aston Villa/Juventus) Sol Campbell (33, Portsmouth) Finnan (32, Liverpool) Hypiaa (Liverpool) Kyrgiakos (28, Frankfurt) Zauri (28, Lazio) fiyatlar 3 ila 8 milyon euro arasi degisiyor. |
valla bir zaman ki zago ronaldo ikilisini aratmaz diye düşünüyorum |
Alıntı:
|
Alıntı:
valla bndesligada yildiz olarak geciyor bu adamlar ha sizin beyninizde yildiz degilse yine biz bilmeyelim futbolu siz takilin yildiz bide gok yuzunde var hani 5 koseli bide oyle yildiz biliyom ben baskada bi yildiz anlayisim yok haggui bana gore hemde baya buyuk bi yildiz ama size gore ne bilmiyorum tabi en azindan sizin ertugrul istemedi diye ortaligi ayaga kaldirdiginiz legrotagliemidir nedir( bu adamin basinda adi cikana kadar adini duydugunuzuda dusunmuyorum tabi) ondan bikere 100 kat falan daha iyi bi yildiz haggui |
haber dogruysa hayatımda ilk defa ertugrulu takdir ettim |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 04:22 . |