![]() |
Barca’nın yol gösterdiği Gudjohnsen’den mesaj var! Brezilyalı forvet oyuncusu Bobo’yu iyi bir teklif gelmesi halinde elden çıkarmayı düşünen Beşiktaş’a Gudjohnsen’den iyi haber geldi. Barcelona’nın satış listesine koyduğu golcü futbolcunun “takımımla anlaşın, ben gelmeye hazırım” dediği öğrenildi. Bilindiği gibi İzlandalı futbolcu için İspanyol ekip 5 milyon euro bonservis bedeli değer biçmişti. Brezilyalı forvet Bobo’nun 10 milon euro ve üstü bir teklif gelmesi halinde hemen satılacağı ve Gudjohnsen’e imza attırılacağı iddia edildi. |
bobo satılmamalı bobo satılmamalı bobo satılmamalı |
kim alınır bilmem ama bobo mutlaka satılamlı artık kafasında beşiktaş bitmişse maradona olsa kaç yazar... |
Alıntı:
|
gudjohnseni almalıyız mutlaka.kimi satarsa satsınlar. |
bizde tutmaz bence yanlış bi transfer olur adam yıldız olabilir ama bize uymaz |
ne bu bobo hakkında çıkan haberler yeter yaa bu adam satılmamalı... |
balon haber saten..ya defans folloş olmuş hala forvet düşünüyoruz:D:D |
Anlamıyorum ya .. Bobo satılmamalı diyenleri hiç anlamıyorum .. Neden satılmamalı ? Adam gitmek istiyor, daha büyük bir klüpte Avrupada oynamak istiyor .. Bu adamı zorla takımda tutarsanız, OY NA MAZ ! Bobo satılmalı .. Bize verdiği katkıdan dolayı teşekkür edilmeli ve hem o mutlu ayrılmalı hem takım para kazanmalı .. Gudjhonsen çok başarılı bi adam, müthiş bir forvet, şayet gelirim diyorsa, Beşiktaş bu adamı kaçırmamalı .. Tanınmış bi isim olsun takımda, hemde mücadeleci bi adam . Ama bana da balon haber gibi geldi . |
bobo satılmamalı onun yerine nobre satılsın daha iyi |
Bobo gitmek istiyor. Bobo oyuna giriyor golünü yazıyor formayı öpüyor taraftarı selamlıyor. Ancak yönetim isterse giderim diyor. Beşiktaş'ta mutluyum , Beşiktaş'ı ve taraftarı çok seviyorum diyor. 2011'e kadar sözleşmem var diyor. Birileri kalkmış hala Bobo gitmek istiyor diyor. Gönderin Bobo'yu , alalım M.Yıldız'ı veya Gökhan Ünal'ı. Sanmayın Bobo gidince Saviola'lar , Gudhonsen'ler gelecek. |
şuan iyi fiyat veriliyor ve derhal gecikmeden satılmalı diyorum |
Alıntı:
|
haha :D wallahi ya bizim defans a bakan aglar biz forvet bakıyoruz:D:D:D:D ayrıca bobo kalmak istiyor KALMALI |
Her oyuncunun bedeli vardır ronaldinho satıldıktan sonra bobo yu da max değerde kazanç sağlamak şartıyla satabiliriz.Gudjohnsen bize büyük güç katar |
Alıntı:
|
bence cok yetenekli bir futbolcu güclu sert sutlari süratli mükemmel bir forvet benim gözümde boboyu iyi bir fiyata satip gudi gelirse süper olur |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
ii bi oyuncu Gujonsenn |
bobo her yerde ben bjkde mutluyum dıyor nerde gıtmek ıstıyorum dıyor sacmalamayın bobo satılmamalı buyuk kulup olmak ıstıyosan ıyı ler satılmaz dha ıyılerle kadro guclendırlır |
bobo satılmalı bobo satılmalı bobo satılmalı 10 milyon euro yeter herkesin bedeli vardır .ama carew gibi satıp yerine eşşek bi adam getirirler mi? sorusuna cevap veremiyorm :D gudjohnsen gelecekse başkanıda satın boboyuda satın baki maki alayını satın. :D |
boboyu satarsaniz basariz kulubu yonetim akilli olun bugun milandaki patoyu izledim bizim bobo ona on basar gidip almaya kalksan milandan 20-30 milyon euro derler |
|
Alıntı:
|
bobo kesinlikle satlmamalı ... yönetm bari bunu yap ta bobo yu takımda tut... |
ya saçmalamışlar gene bu adam neden haber göndersinki yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa transfer bölümüneyorum yazmama kararı almıştımama bu saçmalamayıda es gecemedim...................==================)))) ))))))))))))))))))))))))))) |
iyi bir para verirlerse bobo gitsin gudjohnsen gelsin |
10m euro üzeri teklif verirlerse bence satılsın bobo...onun yerinede daha ucuz fiyata gudjohnsen alınabilir belki edmilsonu da alırsak indirim yaparlar...:D:D:D:D:D |
gudjohnsen yararlı olur. |
arkadaslar, bobo'nun satilis nedeni PARA, PARA, PARA. Yönetimin transfer bütcesi BOBO. Bobo beni öldürsenizde gitmem dese bile Demirören onu SATACAK, cünkü para denen birsey KALMADI!!! |
Kalmadı da, öyle bişey yok ortda da zaten .. Bobo gitmek istiyor . Gitsin . Gudjhonsen gelmek istiyorsa, kaliteli adam, alınsın .. Bizde o yönetim varmı ? Ypok .. |
bu haber dogrumu bılmem yoksa basının abartması olabılır daha lıg bıtmeden basın palavralara basladı ama umıdımız sonsuz gelırse super eyer gelırsede tek etmen buyuk bı ıhtımal taraftarımız dır |
Alıntı:
Aynen bende bundan endişeliyim zaten bizim yönetim Bobo yu satarsa yerine ondan daha iyisini bırak onun gibisini alamaz gider dediğin gibi m.yıldız g.ünal falan alır.bu yüzden Bobo nun satılmasını hem istiyorum hemde istemiyorum.yerine en az onun kadar iyi bir adam alınacağını bilsem satılsın derdim |
bu takimda bobo kalmali illede satilacaksa yerine gelecek 2 adam var benim icin valenciali zigic wolfsburglu grafite eger alincaksa bunlardan biri alinmali gudjonsenden daha iyisi var bizde holosko |
Türkiye`de Saat: 23:04 . |