![]() |
bi kere beşiktaşlı olsaydın onu bırakıp gitmezdin sana beşiktaş yönetimi kırgın olmaya bilir ama şunu bil çarşı ve beşiktaşlılar sana çok kırgın |
hmm bizde seni bekliyorduk yeni stadın açılışında köçek lazımdı:Dtövbe tövbe.insanı zorla söylettiriyolar ya... |
isteyen varmı ki . hem dönek hem asker kaçağı |
ee tabı tutuştuu :) |
geçenlerde ntvspora çıkmış tamamını izlemedim. zaten gerekte yok...izleyenler görmüşlerdir oturma şekli, kafasını sallaması ...bi tripe sokmuş kendisini...karakter tam oturmamış bi kaç felsefik kitap okumuş kendini bi [........] zanneden bi tip.. şimdi gelmiş kendini pazarlayacak bi klup arıyo...onun gideceği yeri yada layık olduğu yeri biliyorum ben...:party:bursa |
EN BÜYÜK AŞK BEŞİKTAŞ sen deil Beşiktaş takımına Beşiktaş ilçesine gellme yoksaa ................................................. |
yazık yönetim istese bile gelebilceğini sanıyor |
gelsen o farmayı sana vermeyiz tümer hangi yüzle bizim yüzümüze bakarsın ama doğru sende yüz yokki sen yüzsüzsün |
gelse katliam çıkar valla kafayıoı yeriz |
o forma herkese layık değil tümör sen ve senin gibiler o formayı bidaha göremezsiniz yiyosa inönüye gel |
bu alemde bir seni bir de tümeri unutmayacaz bizden uzak ol yeter |
kırgınlığı yokmuş olum bu takım sana elindeki ünü vermekten bu taraftar sana koskoca kalpleri dolusunca destek vermekten başka naptıda kırgın olacaksın !!! koskoca yüreği olan insanları beş kuruşa sattın yazık sana be !!! senin bu sayfan kapandı ömrün boyuncada açılmaz geçti borun pazarı sür eşşegi niğdeye !!!allah günahlarını affetsin!!! |
LÜTFEN FAZLA MESAJ YAZIPTA ŞU TÜMERİ ADAM YERİNE KOYMIYALIM...... |
sen türkiyede beşiktaştan başka takıma gitmem de sonra fenere git sonra bide deki beşiktaşa dönerim... sen fenere imza attığın gün gönlümüzde öldün tümer.. seni çok seviyorduk sen bu sevgiye layık olamadın... |
vallaha mı lan DÖNsene :D |
ya şu konuyu kapatın şimdi bozağım ağzımı bu eziği alacak yönetim alan adamlar eziktir ben öyle yönetimide tanımam adamıda çok yazık arkadaslar böyle kolpa biri geri alınır mı___? |
gitsen ne fark eder kalsan ne fark eder aldığın dolarlar elbet birgün biter ee ezik tümer bitti dimi paran olum senden BEŞİKTAŞA geri dönen en adi ********dir teklif yollayan yönetimde aynıdır |
Alıntı:
|
zavallı gelebileceğini sanıyor kim ister seni artık be. tutuştun tabi,ama senin gibiler gelemez bu takıma sen dansözlüğü iyi beceriyorsun bi gazinoyla anlaşsan daha iyi edersin... |
adam profosyonelce küfür yemek istiyo |
Hadi tümercim anca gidersin..Sağ taraftan sırayı bozmadan :D |
Tümer'mi o kim? |
bjk tv de türkiye de beşiktaş tan başka kimsede top oynamam diyordun 9 ay sonra fenere geçtin yazık sana ulan senin bu takımda görmek isteyenlerede |
geçti boru pazarı sür eşşeğini 2. 3. lige |
geL geL etekle cıkarcaz seni maclara ********....:@ |
Lan yürü qitt:@:@ ibiş Yaaa bizim taqımda adaM qibiler oynuO anLadn sen onu:@ |
senden nefret ediyoruz nokta. |
ayıp ya hala yüzün varmı be para köpegi.. |
yorum yapmaya değmeyecek kadar ******** bir adam |
senin beşiktaşa yaptığını sadece profosyonellik olarak adlandırmak o kadar basit ve beşiktaş taraftarına o kadar büyük bi saygısılık olurki...sen beşiktaş kulübünde kaptanlığı reddederek fenerbahçeye giderek profosyonellik adı altında bütün camiaya ihanet ettin.Allah affeder ÇARŞI affetmez... |
tumor ne dedıgını bılmıyor bence..besıktasa donmek mı? kım cagırmıs kı o donsun gulerım:D buna ben |
gelmesin sakın |
tam karakterine yakışacak açıklama tümer.. ananıda al git |
akıllı ol tümer beşiktaşlıymış beşiktaşlı olunmaz beşiktaşlı doğulur beşiktaşlı olmayanlarıda herkez biliyor... akıllı ol akıllı |
Türkiye`de Saat: 11:02 . |