![]() |
neresi uyarr eveet sevgili beşiktaşlılar...bu günlerde tümerin beşiktaşa gelebilirim demeci gündemde...bence burada onu isteyen, gelsin diyen biri yok, olamazz..fakat biz bi iyilik yapalım onu layık olduğu bi takıma gönderelim..yazık yunan takımlarında kalmasın...zaten kürkçü dükkanına dönececeğini belli etti...şahsen ben onun bursaya çok yakışacağını umuyorum...ne dersinizz... |
eet haklısın çok yakışır.. |
bursa bıle coook o serefsızeeeeeeeee |
afrika ya yollardim ben onu |
ya tümer layık olduğu takıma gitti işte ama 100 yıllara meraklıya ankaragücüne gitsin onların 100 ,yılı varmış ayrıca bize ne |
Askerden kaçmak için onun gitmeyeceği yer yok..Ben onu kATMANDU da 3. ligde hatta amatör kümede bi takıma gönderirdim..Bursa bile fazla ona. |
bursaspora gitsin |
onun için en güzel yer fenerbahçe ikside birbirini tamamlıyor.BEşiktaşımızı nasıl utanmadan ağzına alabiliyor hala anlamıyorum. |
bu tümos halen konusuyormu yaw. kapa ceneni pis herif. sen bjk ken en sevdim futbolcuydun yaziklar olsun sana |
o şerefden yoksun insan demeye bin şahit gerektiren şahsın ismini kullanmaya bile değmez nereye giderse gitsin beşiktaşa gelirse beşiktaşı bırakırım o gidene kadar |
Türkiye`de Saat: 16:04 . |