![]() |
coloccini beşiktaşın gündeminede gelen arjantinli stoper coloccini önümüzdeki sezon barcelona forması giyecek. |
Alıntı:
|
su adamı bitürlü alamadık ve en sonunda barca kaptı.olacagı buydu.tebrikler yönetim.. |
tam atlıodum bırakın hala colloccini haberlerini adamla barca ilgilenio buyuk ihtimal alacak die demekki almıs bari bizde barcadan edmilsonu alsak bizim defansa komutanlık yapacak defansı adam edecek tek futbolcu herkese duracagı yeride ogretir |
barça alınabilecek en iyi oyunculardan birisini almış her maçta harika oynuyo adam hemde yaşı daha 26. bizimkilerde Kyrgiakos'i alsın yoksa bu adamı başkası alacak buda çok iyi futbolcu. |
geçen yıl bitti bitiyor denilmişti ama sonradan ögrendik ki teklif bile gitmemiş :) yönetim kendini daha fazla rezil etme istifa et artık sizi onursuzca indirecek bir deniz baykalda yok futbolda.mahkum olduk dertörene ya |
tuh ya hayallerimin adami kacti elimizden |
O kadarda büyük topçu değil yani, Puyol ve Milito varken forma şansı bulamaz orda.İyi bir yedek olur anca...Bize gelmesini çok istemiştim ama parayı bastırıp alamadı yönetim.Eğer bu haber doğruysa, bizimkilerde Edmilson veya Marquez gibi adamlara teklif yapsın, parayı bastırırlarsa gelir.Bonservis bedeli falanda istemezler, yarısı gidecek zaten Barçanın... |
Zaten alamazdık yahu... |
pff.Gülermisinn ağlar mısınn |
Türkiye`de Saat: 10:55 . |