![]() |
baloooooon:) |
elmander çok iyi oyuncu, bize kaptırmazlar.. |
haberin kaynağı ne , yalan haber yapmayalım. |
eger genc adam alinacaksa groningende baska bir isvecli var markus berg 20 yasinda alin bu adami 2 sene sonra 20 kagida elini opene satarsin ama alamazlar bizim beceriksiz yoneticiler |
jeremy Mathieu super 1 oyuncu ve genc alınırsa sol bekte super olur ama gelmesi zor not:adı duyulmamıs olabilir ama maclarını cok izledim ona gore yorum yaptım |
Kardeş bu Gökhan Erol adlı üye kendi kafasından oyuncu transfer ediyor, geçendede Jean Makoun'u transfer etmişti bize Gökhan kardeşim insanları kandırma hiç hoş değil. |
[quote=Torer;664932]Kardeş bu Gökhan Erol adlı üye kendi kafasından oyuncu transfer ediyor, geçendede Jean Makoun'u transfer etmişti bize Gökhan kardeşim insanları kandırma hiç hoş değil.[/quote kandırmak mı fotospor ben söyledikten bir kaç gün sonra makoun gündemde dedi yinede söylim ben sizin gibi lucio gudjonsen gibi uçmuyorum |
Alıntı:
|
yok be gazetelerin palavralarından birisi yine... |
Elmader i salla o kadar özellikli oyuncu değil.Ama Matheau manyak bi oyuncu ve alınması imkansız.İsmimiz Milan olsaydı belki alırdık.Fransadan böyle parlayan starları almak zor.Hatta Milan bile Hugo Lloris'i hala alamadı.1 senedir uğraşıyor.Ben 3 sene önce Forza'da onu Bjk ye önermiştim.Aynı şekilde Matheau,Sagna,Ebondo ve Makoun'uda... |
Türkiye`de Saat: 07:11 . |