![]() |
Zlatan Bajramovic FRANSIZLAR'DAN ÇARPICI İDDİA!.. 08 Mayıs 2008 18:44http://maraton.com.tr/qHUsMbuK28cYW/...0508185332.jpg Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ın Almanya'nın Schalke takımında forma giyen Zlatan Bajramovic ile ilgilendiği ileri sürüldü!.. Fransız basınında yer alan yer alan haberlere göre; siyah beyazlı yönetim, Bosnak Hersek Milli Takımı'nda da yer alan Bajramovic'i transfer listesine aldı. 2005 yılından bu yana Schalke forması giyen 28 yaşındaki orta saha oyuncusunun sözleşmesinin bu sezon biteceği ve mavi beyazlı yönetimin Boşnak oyuncuya yeni sözleşme önermeyi düşünmediği öğrenildi. Bu arada Bajramovic'in ayak parmağında sakat olduğu ve geçtiğimiz aralık ayından bu yana 12 kez operasyon geçirdiği ortaya çıkarken, Schalke'nin Sportif Direktörü Andreas Müller, Bajramovic'in sakatlığıyla ilgili olarak, "Sakatlığı için yapabileceğimiz bir şey yok" ifadesini kullandı. 30 kez Bosna Hersek Milli Takımı'nın formasını giyen Bajramovic'in milli forma altında 2 golü bulunuyor. 1979 yılında Hamburg'da doğan Boşnak futbolcu daha önce St Pauli ve Freiburg takımlarında forma giydi. MARATON.COM.TR ÖZEL HABER: BORA EĞRİÇAYIR http://maraton.com.tr/qHUsMbuK28cYW/...0508185332.jpg Bir üyeden alıntı:''Bosnalı futbolcular Türkiyede Türk statüsünde oynuyolar'' Bu konudan emin değilim. Ama Sivas'ta Ve Erciyes'te vardı. Erciyes'tekinin adı''Alex'' |
inanmıorm hiç birine.Çünkü son 1 ayda 100 ün üzerinde futbolcu almışızz.Artıkk neye inanacağımızı bilmiorm |
iyi oyuncuda sakatlığı can sıkıcı...sorunlu olduğu için Beşiktaş alır diye bakıyorum...çünkü yönetim bize ızdırap çektirmeye bayılıyor...ne diyelim:Allah sevdiği kullarına bu dünyada çektirirmiş |
olursa iyidir tabii sakat değilse... |
Zlatan güzelde sonuda İbrahimoviç olsa keske :) |
bu haberlerin hepsi yalan formayı giymeden inanmam. |
geliyo geliyo diyolar ama gelen giden yok |
bıktım yav hergün birileri bişey yazıyo. |
bi bayram eksikti o da gelsn hem sakatmış ne güzel biz alışığız kakalarlar bize |
İbrahimoviç olsa keske |
Türkiye`de Saat: 13:17 . |