![]() |
Adem Büyük - 350.000$ http://i.milliyet.com.tr/HaberAnaRes...7_mf35262.Jpeg Altay yönetimi, iki haftada İstanbulspor ve Samsunspor ağlarına yedi gol bırakarak büyük bir patlama yapan Adem Büyük "ü önümüzdeki sezon kadroda tutmak istiyor. 15 golle takımın en skorer ismi olan genç santrfor için Beşiktaş "la çift aşamalı protoköl yaptıklarını belirten Başkan Nafiz Zorlu , "Adem karşılığında kaleci Atilla "yı BJK "ye verdik. Atilla "ya karşılık Beşiktaş "tan Adem Büyük "ün bonservisi artı 50 bin dolar alacağız. Beşiktaş Adem "i isterse, bize 350 bin dolar ödeyecek" diye konuştu. Kaynak: Yeni Asır/Milliyet Altay Adem’i tutacak - Hürriyet Sporx.com Adem Büyük şov Genç Adem gün sayıyor haberi Altay Spor Kulübü Resmi Sitesi Sözün özü arkadaşlar bu hafta Erciyes'e attığı gol ile 16 gole ulaştı.1987 doğumlu bu genç futbolcuyu Beşiktaşımızın alt yapısını takip eden arkadaşlar iyi bilirler.Bu yetenegin parlayacagi o zamanlardan belli idi.Simdi yapilmasi gereken bu futbolcuyu Atilla"ya karsilik vererek yapilan hatayi 350.000$ karsiliginda kapatmak.Ona buna para sacacagina kendi yetistirdigin bu yetenege bu kadar parayi cok gorme.Birak Bebbeleri kendi yetenegin varken sen kimlerle ugrasiyosun! |
Katılıyorum, zaten bunu Altay'a vererek en büyük salaklığı yaptı yönetim, hadi kiralık verse anlarım, sen git 17 yaşındaki oyuncuyu takas yöntemiylen sat!..Bir skandal kararlarından brine daha imza atmış oldu yani yönetim...Şimdi bunu düzeltme zamanı, Allahtan 350 bin dolar ödeyecekmişiz, Demirörenin iyi gününe gelmiş demekki, 350 bin dolar yerine 5 milyon euro ödemeyeceğiz!.. |
yönetim bebbenin peşinde koştururken, adem 350 bin dolara verilebilirmiş... kimin umrunda? |
adem 350 000 tane bebe yapar hemde kendi oz evladın icinde az cok besiktas askı ve ruhu vardır |
şu gençleri niye satarsın ya...kirala hepsini...tecrübe kazanırlar... |
Adem büyük gelse bile seneye forvet hattında kendine yer bulamaz zaten 4 forvet var halen forvet arıyorlar umarım sağ kanat veya orta sahada oynayabiliyordur |
bebbeye 1.5 milyon euro werceğimize bu adam gibi 4 tanesini almayı tercih ederimm |
hala bebekle mamayla uğrasıo bu aptal yönetim.kendi değerlerimize sahip çıkmalıyız.helal sana koçum adem..! |
bu adam satılmamalı nobreden daha iyi |
bir nevi kiralık verildi zaten,bir takımda da pişmesi çok güzel,batuhana da aynı sistem uygulanmalıydı bence,zamanı gelince beşiktaşta büyük işler başaracağından şüphem yok |
ademi geri almamız lazım !. |
bebbeden 100 kat iyi olur en azından kendi oyuncumuz ve çok genç |
batuhan takımdaki nobredende iyi gökhan güleçtende iyi ikisini satsınlar batuhan kendi takımında pişsin niye başka kulübe yolluyosun ki rezerve ligi yapsalar kiralık falan kalmaz zaten |
ya genç futbolcu neden satılır anlamam kiralık versene kardeşim iyi işler yaparsa takımına alırsın baktın oynayamıyor satarsın adem gibi öz evladın varken neden bebbeyi almaya çalışırsın offf offff dertören bu lafları eşşeğe anlatsak adam olurdu 5 yıl içinde ama sen hala aynı kafadasın |
Sadece Adem'le sınırlı değil.Yine kartalda müthiş bir ilk yarı geçiren sırf sözleşme yenilemediği için kartal kadro dışı bırakılan Yaser Yıldız.Bu fıtbolcu için Trabzonspor ve Galatasaray devrede.Tuncay'ın sakaryadaki halleri aynen.Seri ve ayağına hakim..Asistleriyle önplana çıkan ve iki kanattada oynayabilen tam bir kartal. Yaser'i tanıyalım: Son Sakaryalı: "Yaser Yıldız" |
yahu bu adam kiralık gitti atillada bizde kiralık olarak bulunuyor milleti kandırmasınlar aramızda FM ci çok ordan bile sözleşmenin şartlarını bulursunuz :D adem büyük seneye ya bizde yada süper lig takımalrından birinde yer alır merak etmeyin tabi kafa kağıdı beşiktaşta olacaktır:) |
Yetiştirip bedevaya vermek bizim işimiz sonrada peşinden koşmakta!!! |
Yaw bu adam kiralık olarak gitti basının gazına gelip sallamayın yine.. Ayrıca şuan takıma geri aldık ve ilk 11 oynatalım dedik çıktığı her iki maçın birinde mutlaka kırmızı kart görür. Çok agresif bi oyuncu ilk önce bu sorununu halletmesi lazım.. İkinci konu ise bu sezon Adem bu kadar gol atmasaydı Adem kaçınız biliyor ve takımda görmek istiyordu.... |
Alıntı:
İkinci konuna gelince zaten futbolcu bakalım profosyonel ortamda nasıl olacak görülsün diye kiraya verilir. Tabiki insanlar onu gol attığı zaman tanıyacak zaten olay budur..Kiraya verilen futbolcu golleriye,asistleriyle,futboluyla parlar ve geri döner veya büyük paraya satılır asıl amaç budur..Yoksa paftan gelen bir futbolcuyu niye kiraya veresin..Hoş futbolcu tekrarlıyorum kiralık verildi fakat sözleşme opsiyonu altay'da bulunuyor..Altay'dan almak için 350.000 $ verilecek. |
inş 350000 dolar öderiz.kendi adamımızdanada yemeyelimde kazık.. |
Bu adamda yetenekli keske batuda pişebilse böyle |
bu adam forvet gibi oynamıyorki. forvet arkası gibi. cem atanı alacaklarına bu adamı kullanılabilir ama. |
Alıntı:
Bank Asya 1. Lig ekibi Altay, teknik direktör Feyyaz Uçar ile mukavele yenilerken, profesyonel şube başkanı Niyazi Konuşmaz, Erzincansporlu santrfor Burak Çalık ile prensipte anlaştıklarını belirtti.. Gaziemir Kutlu Aktaş Tesisleri'ndeki imza töreninde konuşan kulüp başkanı Melih Tandoğan, istikrarın başarıda önemli bir faktör olduğunu, bu doğrultuda Feyyaz Uçar ile yeniden anlaştıklarını belirtti. Profesyonel şube başkanı Niyazi Konuşmaz, tam yetki ile görev alacak Feyyaz Uçar ile uyum içinde çalışarak Altay'ı başarıya taşıyacaklarını kaydetti. Konuşmaz, Erzincansporlu santrfor Burak Çalık ile prensipte anlaştıklarını, Beşiktaş'tan kiralık gelen ve Altay'da iyi bir sezon geçiren Adem Büyük'ü yeni sezonda da kadrolarına alabilmek için Beşiktaş yönetimine başvurduklarını, bu konunun olumlu sonuçlanmasını beklediklerini söyledi. Teknik direktör Feyyaz Uçar da takımında kaldığı için mutlu olduğunu, el birliği ile Altay'ın başarısı için çalışacaklarını kaydetti. Bu arada, 26 Mayıs Pazartesi günü Vestel Manisaspor, Konyaspor ve Altay'ın katılımıyla Kutlu Aktaş Tesisleri'nde turnuva düzenleneceği belirtildi. Bak burda ne yazıyo zaman bulunca okursun ;) |
Kesinlikle takıma kazandırılması gereken bir adam.3-4 sene anadolu ve 2.lig takımlarına kiralık wererek gerekli deneyimi kazandı.Bu performansını da bu sezon maçalrın tümünde we de 11 de oynamamasına rağmen 17 gol atarak katladı.Ümit milli takımda da oynayan ademin mutlaka takıma kazandırılması gerekiyor. |
Adem'i canlı olarak da izledim ve tanıyorum... Çok iyi bir Beşiktaşlı. İyi de bir forvet. Seneye de Altay'da kalabilir Feyyaz hocayla ama ondan sonra Beşiktaş'a gelmeli. Bebbe faso fiso yalan bunlar. Ümit Milli Takım'dada oynuyor Serdar Özkan ile beraber. Hatta Amerika'yla yaptığımız maçta, Nuri'nin golünün asistini yapmıstı. Cok seviyorum Adem'i :p |
İbrahim Kaşı da pişmesi için kiralık olarak yollamışlardı.. Ademi de kiralasalardı ne olacaktı? |
Alıntı:
Adem de kiralık zaten. |
Adem bu yıl hazırlık kampına katılmalı gereken performansı gösterirse takıma alınmalı aksi takdirde bir yıl daha feyyaz hocanın yanına kiralık werilip kendini geliştirmesi sağlanmalıdır.. |
Adem yetenek olarak çok yetenekli, mental bir takım sorunları var ama onlarıda rahatlıkla aşar. Yetenek olarak Bebbe ile kıyaslamak Adem e haksızlık olur. Elimizde Adem gibi bir değer varken neyleyeyim Bebbeyi. Üstelik altyapıdan yetişme... Forvet hattı için, Holosko, Nobre, Bobo(Giderse yeni bir yabancı), Adem önümüzdeki sene için yeter de artar bile. Can Erdem ve Kenan seneye kiralık gönderilirse çok iyi olur. Bebbe gibi yedek oynayacak oyunculardansa Adem'e şans verilmesi çok daha iyi olacaktır. |
Hala takıma kazandırılmamasına inanamıyorum..350.000$ Beşiktaş için çok para değil..Sonuçta ümit milli takımın futbolcusu ayrıca alt yapımızın ürünü..Daha ne olsun:D |
geri gelmesine sevindim |
Adem Büyük harekatı Siyah-Beyazlı altyapıdan yetişen ve kaleci Atilla’nın transferinde Altay’a gönderilen Adem Büyük’ün performansı, Beşiktaş’ı ayağa kaldırdı. http://www.kartalhaber.com/thumbnail...1.jpg&maxw=350 Teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın yönetime raporu doğrultusunda genç futbolcunun transferi için harekete geçildi. Sezon başında bonservisi Altay'a verilen Adem'i kaybetmek istemeyen İzmir ekibinin, takasa yanaşmadığı bildirildi. Kaynak:Adem Büyük harekatı |
Akıllıca bir iş... Hatta Mevlütü de alıp Nobreyi satalım. Forvet Yabancı (Bobo), Holosko, Mevlüt, Adem ve Batu dan oluşur. |
şu gençleri niye satarsın ya...kirala hepsini...tecrübe kazanırlar olurmu avantayı nası lalacak sinan borcu nasıl şişirecek demirören.. |
adem inş geri döner |
Mutlaka kampa katılması lazım...Altay sonuçta kardeş klübümüz ve alması bu kadar zor olmasa gerek... |
Türkiye`de Saat: 06:37 . |