![]() |
Selçuk inan m.topuz bide gökhan emreciksin gerisinden hiç bişey olmaz |
orhan özellikle elazlığlı korhan ve belediyeli erman konusunda seninle hemfikirim.2 side müthiş yetenek alınırlarsa güzl bi vitrinle avrupaya giderler listene eklemek istediğim bir isim daha var g.oftaştan ibrahim şahin.oda müthiş seri bir oyuncu. |
kardeşim küçük düşünüyosunuz yaaaa.elindekilerin onlardan ne farkı var.alacaksan star olmuş birilerini al.böle futbolcularla ancak 3. oluyosun o da trabzonun kıyağı |
zor amatöre bakacaz gelecek var s.engin :D |
Transfermarkette Zapotocniye bakarken gözüme çarptı, orada oynayan Türk vatandaşı bir ön libero var: Gökhan Inler. Udinesenin ilk 11 inde banko oynuyor ve daha 23 yaşında. Maket fiyatı yüksek görünüyor ama bu fiyat gerçekçi olmayabilir. İlgilenmekte yarar var. |
japsec kardeş gökhan inler takımımız tarafından denenmiş ve begenilmeyerek geri gönderilmiş bir futbolcu :)) |
Alıntı:
Sen söyleyince ben de hatırlar gibi oldum. Haklısın... Ama düşünüyorum da bu adam italya liginde 7. sıradaki bir takımın ilk 11 inde banko oynuyorsa bence kaliteli bir adamdır. Eskiden beğenilmemiş olabilir. Eskiden beğenilmeyip de sonradan saç baş yolduğumuz oyuncu da çok oldu. Bence tekrar gözden geçirmekte yarar var kardeşim. |
gökhan emreciksin iidir bence |
Türkiye`de Saat: 22:15 . |