![]() |
Ne pahalisi? Topuz'a 11 milyon veriyorlarda, Klasnic'e 2 milyon veremiyorlar? Klasnic klas bir oyuncu, hemen alinsin. |
defansın ortası sol bek ve ön libero dururken forvet neden alınır anlamam??Öncw bunları halledin şluursuzlar ofans hattımız zaten süper |
ikisi de alinmali |
Yani warya el atmadığımız adam kalmadı... hepsi sözde.. bu çıkan haberlerdeki isimlerin hepsini alacak paramız var mı bizim? |
Boboyu gönderecekler büyük ihtimal, onun için santrafor haberleri çıkıyor...Boboyu göndereceksen onun kadar iyi veyada ondan daha iyisini almak zorundasın...Klasnic iyi topçu, Bobodan da kötü olduğunu düşünmüyorum, alınırsa iyi olur Bobo gittiği takdirde.Onun yanında Mevlütü de aldık mı çok iyi iki transfer yapmış oluruz.Boboyu satıp bunları aldık mı üstüne para bile artar belki... |
mevlütü alacaklarsa biran çnce alsınlar yoksa alamayız |
evet bende bu sabah alman gazetesinde okudum is yerinde hatta bana takildilar hadi iyisiniz gibisine. klasnic benim cok hosuma giden bir forvet oyuncusu böbrek naklinden sonra futbola dönmesi mucizeydi ama o nasil bir karekter oldugunu herkeze ispatladi yani savasan cok arzu dolu bir insan besiktasimiza yakisir |
nobre yi satip ikisinden birini mutlaka alalim :D ama hani edmilson da dengeleri bozar diye gelmiyodu, 2milyon da bozar. |
klasnic bobreklerinden problemli diye biliyorum |
süper transferler olur klasnici tartışmam mewlüd de süpperr bi futbolcu olcak adamda bir üst adele war nihatın bacağın 2 katı çokk çookk iii almalıyız!!! |
Türkiye`de Saat: 12:23 . |