![]() |
FB, Gökhan Zan'ı istemiyor http://image.haber7.com/haber/56570.jpg Fenerbahçe Kulübü, Beşiktaşlı Gökhan Zan'ı transfer etme düşünceleri olmadığını açıkladıKulübün resmi internet sitesinde yapılan açıklamada, bugün bazı gazetelerde Fenerbahçe'nin Gökhan Zan ile anlaşma yolunda olduğuna dair haberlerin yer aldığı belirtilerek, ''Adı geçen oyuncu ile bir görüşmemiz ya da kendisini kulübümüze transfer etme gibi bir düşüncemiz yoktur'' denildi. |
tümör içinde böle demişlerdi ertesi gün almışlardı. yarın imza atarsa şaşırmayın :) |
Sanmam. |
yarın sabah zan ın üstünde ezik forması olacak demektir.... |
bıraksınlar bu işleri hep aynı düzen bunlarınki tümer e carlos a da böyle demilerdi önce yalanlar sonra tükürdüklerini yalarlar bunlar...hep aynı nakarat. paragöz gözleri aç kulüp holoskoya bile gözleri düşüyodur |
dünde demiştim aynı tümer ve alpay da olduğu gibi zan ıda alacak bu eziklerrrr |
bence olabilir ama bir taraftanda gökhan zan böle yapmaz diyorum |
zan ın fenere gideceğini sanmıyorum .. |
bunlar alışık tükürdüklerini yalarlar 2 gün sora |
bu herifi satıp para kazanmalıydık... |
her an gökhan gidebilir alırlarsa hiç iyi olmaz febeden gol yemeyelim |
giderse gitsin bizi istemeyeni biz istemeyiz o kadar basit |
Tümör içinde öyle dediler aldılar ezik bunlar işleri güçleri yalan |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
bu arada bizim yönetim ne yapıyor acaba bi açıklam bir haber tık yok |
Biz fenerin bir dünya adamını aldıkta gol mü attık, adamlar rüştüyü nasıl kakaladık size diye dalga geçiyorlar. |
fener ne yapsin bunu dünya kadar para var adamlarda |
o adam fenere gitmez gitceğini zannetmiorm beşiktaşın alt yapısından yetişmiş biri gitmemeli takımı satamaz avrupaya gitsin fenere gitmesin |
sana katılmıyorum ozzyy bu adam gitmemesi greken bi futbolcu bence hem fenerbahçe düşünmüyoruz demiş bencede düşünmesinler gökhan zan o takıma fazla o oyuncuyu haketmiyolar ve gökhan zan gitmez istensede fenere tümer değilki bu giderse vallaha çok şaşırırım ve tümer gibi onada demediğimi bırakmam:biggrin: |
o adam,bu herif!!!!arkadaşlar Gökhan Zan Beşiktaşımın futbolcusudur.Kimse yanlış anlamasında ne olursa olsun bu üslup bize yakışmıyo.Gökhan Zan demek bu kadarmı zor???bence biraz daha dikkat edelim.ayrıca Gökhan giderse eğer bence kim ne derse desin bizim için kayıp olur.benim bildiğim Gökhanda gitmez,yönetim eğer bi hata yapmaza!!! |
bunlara kalsa alırlarda zan gitmez bize borçlu ... |
Zan Beşiktaşımıza yaraşır bir isim..iyi bir kamp dönemi geçirirse bomba gibi olacaktır..Kesinlikle bırakılmamalı |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 02:36 . |