![]() |
Ne senaryo bee,salla babam salla bu ne yaaa.Evet bende acıklıyorum Appıah sakat degıl gecen yıl bjk ıle anlastı ve o gunden sonra kımse bana febe forması gıydıremez dedı,meger takımımıza taraftarımızın gızlı bır hayranıymıs geldıgı ilk gunden ıtıbaren tek hedefı besıktasmıs febe sadece aracmıs. Bunu ögrenen azıze appıahı bacagından vurdurmus o yuzden 1 yıldır futboldan uzak kalmıs iyilesir iyilesmez besıktas forması gıyecekmıs bakalım bu haberımız karsısında taraflar ne dıyecek:D:D:D Bu bıle daha gercekci Haberın telıf hakkı bendedır ızınsız alıntı yapıldıgı takdırde yasal islem baslatılacaktır:D:D:D |
colin kazımla takas falan yapmasın bizim bu yönetim.sağ solu belli olmuyor bizimkilerin. |
böyle bişey olmaz kesinlikle yalan uydurmaca olduğu nekadar belli aynı ilk okul çocuğunun yazdığı hikaye gibi. yok daha neler. |
Biz paramızı alırız çekiliriz kenara..Hülle transferden kime ne hayır gelmişki onlara gelsin..Seneye 2 milyona satarlar.. |
Süper senaryo, kutlamak gerek emeği geçenleri!.. |
fener anca babayı alır |
Senaryo harbiden çok klas, uyduranlara helal olsun. Fener'in iç yüzü belli olmus olur, olan yine onlara olacak. Benim bildigim Bobo, Fener'e gitmez :) |
Oscara layik bu senaryo oscara layik.... Zaten Delgadoda Ülkerin Fubolcusu oldugundan dolayi febe ülker basketbol takimina transfer olacak. iki sezon orda kendini gelistirecek ve sonunda febenin futbol takimina transfer olacak. Böylelikle Fenerbahçe, Beşiktaş ile masaya oturmadan Delgado transferini çözmüş olacak. yok daha ne.. |
babayı alırısın azize :D gerci aLışkın kendiLeri :D:D:D:D |
nolursa olsun satmasınlar boboyuuu |
Türkiye`de Saat: 18:38 . |