![]() |
Kolot: Ertuğrul Sağlam yalancı BEŞİKTAŞ’IN eski yönetim kurulu üyesi Celal Kolot, Ertuğrul Sağlam’ın yalanlarla taraftarı aldattığını söyledi. Kolot, “Legrottagie, Carlton Cole, Makelele, Anderson, Grella, Faye ve Kroldrup gibi oyuncularla anlaştık. Ama Sağlam tutarsız davnranışlarıyla sabahleyin tamam dediğine öğlenden sonra hayır diyerek bizi şaşırttı” diye konuştu. |
bizim ertuğrul bu adamları reddetmekle kalmamış şampiyonluğu da geri çevirmiş.helal ertuğrul hoca böyle devam..!:congrats: |
tamam kolotçum 2010'da koltuk senin, bu kadar kasma... |
ben bu kolota cok sınır oluyodum mıymıntı herıf ııkı gıttı sımdı atıp tutmasın sankı soledıgı ısımler cok ıı futbolcu da... |
beşiktaşın şimdiye kadar ki en haysiyetsiz yöneticisiydi bu adam ertuğrul sağlam dediğin gibi bir damdıda sen neden ayrıldın ?parayla geldin paralar suyunu çekince gittin iide oldu o adamların herbirini senin ve yanındakilerin beceriksizliği nedeniyle gelmdiklerini herkes biliyor sırf gündem olsun reklam olsun die sürekli saçma sapan açıklamalar yapıorsun yeter artık sus rahat bırak takımı rahat bırak sağlamı rahat bırak bizleri yeter....:mad: |
makaleleyi antalyaya tatile getirdin serefsiz anlasmismis sen kim makaleleyle anlasmak kim |
başkanın bizim başımıza bela ettiği bir adam Abidin Celalettin Kolot tüm futbolcuların yüzünü görmek istemediği biriydi neyin peşinde acaba ara sıra bu şekilde saçma sapan açıklamalar yaptığına göre ... var bir isteği |
Alıntı:
belki yalan bir haber ama şaka mı yapıyorsun arkadşaım sen Legrottagie, Carlton Cole, Makelele, Anderson, Grella, Faye ve Kroldrup gibi oyuncuları beğenmiyorsun bu oyuncular bize uefa kupasını aldırır kroldup defans harika legrottagie juvede bu sezon her maç bankoydu cayır cayır topçu bunlaırn hepsi makalele hala oynuyor taş gibi anderson diyonda grella parmada bunlar kötü topçuysa biz diattaya gordona şükredelim o zaman nesta ferdinan falan beklemeyin daha gelmez onlar bi 8-10 sene sonra belki alırız |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Yalancının babasısın sen bea!..Yürü git işine, uğraşma artık Beşiktaşla...Şampiyon olsak, menfaatlerin uğruna sevinmezsin sen bea, ne konuşuyorsun daha!.. |
kolot defoll |
ertuğrul sağlama laf atıyor ya şuna bakın. ertuğrul hocam kendisinden çok daha fazla sevildiği için yediremiyor bence. mantıklı düşünelim biraz. bu adamın söylediği gibi olabilir mi hiç? değil ertuğrul sağlam en kötü teknik adam bile, bile bile reddetmez iyi oyuncuyu. |
Alıntı:
|
Alıntı:
kesinlikle... |
serefsiz yoneticiyken diyorduki besiktas kadrosu cok iyi ne zaman kovulunca havlamaya basladi bazilarida inanmiyormu oda ayri bi konu bu serefsiz besiktasi kullandi be kullandi kendi reklami icin |
Yıkıcı bir tip, Yapıcı değil ! Bırakın şu adamın reklamını yapmayı arkadaşlar herkes biliyor karakterini etiket oldu zaten gerek yok |
Juve sportif koordinatörü bi kanala açıklama yapmıştı.Legrotallieyi iyiki BJK ye vermedik adam bu sezon 1 numaralı oyuncumuz oldu diye. |
Tarih 15-05-2008 |
bi sus be adam.. |
sen ertuğrula kurban ol bee... |
yaa ertuğrul sağlam geleceğin en iyi teknik direktörliğine aday bir adama bence susun |
ben bu adamı çözemiyorum artık doğru mu konuşuyor yalan mı belli değil,önce sen bi gerçek kimliğini sağlamlaştır kolot,ona bakarsan sen de sürekli reklam peşindesin |
bence yalan , her takimda dedikodular olur , bi antrenör bu oyuncuyu isterim der , bin haber çikar . I$te olay bu. I$in yokmu kolot bey ??? istersen bizim bahcede i$ gani gani ! |
Türkiye`de Saat: 15:20 . |