![]() |
bence bu transfer kumar olur.. neden colybaly değil haggui değil marschall değil de bu adamda ısrar ediyolar!!! |
ver 10 milyon al udinese den defans oyuncusu felipe yi topuzu falan da alma |
çok komik yaa :) :) |
Alıntı:
|
sen gordon gibi bavula 2 ver sonra git italyada oynayan ülkelerinin milli takimda görev yapan 2 isme 2,5 ver, siz milltle alaymi ediyorsunuz. gidin isinize bea bu yönetim hic bi transferi bitiremez |
arkadaslar sivok ve kadlec ten hic supeniz olmasin 2008 de grupta bizimkilerin karsisinda izleyicez zaten bence 2 side iyi trasnfer cek milli takiminin savunmasindan orta alanindan bahsediyoruz her ne kadar bir italya olmasa da savunmada ekoldur cek milli takimi. ancak zapo yarar gibi gozukmuyo insallah yanilirim |
Sivok ve Kadlec DERHAL alinmali. Bu adamlarin faydalari dokunacaktir, emin olun! Alıntı:
|
ya arkadaslar böyle oyunculardan 2. liglerde cook var. 2.5 cok bile. transfermarkt.de göre zapotcyn 850.000 sivok da 800.000, 6 milyon verirlerse saten salak lar. colubaly, yepes, rozenhal gibi dogru dürüst bir transfer olsa...... bence bu sene hedef uefa kupasi sampiyonlu olmali, artik biraz büyük düsünelim!!! |
artık transfer ettiğimiz futbolculardan utanıyorum |
MARIO YEPES GELMESI LAZIM!!! YA ARKADASLAR SÜPPER BIRI; GECEN SEZONDA GÜNDEMDEYDI OLMADI MAALESEF; BU SEZON BONSERVISI DE YOK; 32 YASINA YENI GIRDI; BENCE EN AZ 3 SEZON DAHA COK IYI OYNAR. Bir tane video sunu gördüm, inanilmaz biri! her topa atliyo, idaasina girerim en az roberto carlos kadar hizli, hic birinden korkmayip hep sine giriyo, ama baki gibi degil, hep süper müdahale. Bence MARIO YEPES hepsinden en iyisi ve en ucuzu olur. ben maalesef konu acamiyorum, biri belki yepes ile ilgili konu acabilirmi?? |
Türkiye`de Saat: 22:46 . |