![]() |
Ricardinho imzaladı! http://image.haber3.com/haber/187640.jpg Ricardinho, daha önceden anlaştığı Katar kulübü Al-Rayyan ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Beşiktaş'a geçen sezon büyük umutlarla transfer olan ancak bu sezon beklenen performansının oldukça uzağında kalarak gözden düşen Brezilyalı oyuncu Ricardinho, daha önceden anlaştığı Katar kulübü Al-Rayyan ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Bir dönem Milan'da da forma giyen Brezilyalı Roque Junior'u kadrosuna katan Katar ekibi Al Rayyan daha önce anlaşmaya vardığı Beşiktaş'ın kadro dışı kalan yıldızı Ricardinho ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Katar takımının menajeri Sheikh Saud bin Nasser al-Thani ile kameralara poz veren Ricardinho Doha'da yeni kulübüyle 2 yıllık sözleşmeye imza attı. Ricardinho Brezilya'nın 2006 Dünya Kupası kadrosunda da yer alıyordu. 31 Mayıs'ta sözleşmesi sona erecek olan Brezilyalı yıldızı kadrosuna katan Al Rayyan, Roque Junior'u da renklerine bağlamıştı! |
hayırlı olsun. bizde oynamadı, oynatmadılar, parasını falan alamadı kaçtı kendini kurtardı! |
iyi oyuncuydu ama gitmesi hem bizim için hemde kendisi için en iyi seçimdi |
bu adamı bile yediler ya dicek bişi bulamıorum. |
Bitmiş bu adam. |
Alıntı:
|
ertuğrul sağlam diyorum ...... diyorum başka birşey demiyorum |
hayırlısı olsun ne diyelim |
ziya doğan nasıl trabzon da marcelinho yu oynatamadıysa bizim ertuğrul un da ondan çok bi farkı yok gibi... |
Yazık hayatında yedek kalmayan adam bizde yedekti oynatmadılar üstüne üstlük şuçlu ilan ettiler sürekli oynasaydı eminim çok faydalı olacaktı yolun açık olsun rico paşa |
yolu açk olsun bakalım... |
Kel ölur sırma saclı olur kör ölur badam gözlu olur...Sahada bı yatak yorganı eksıktı adamın |
sinan enginin bi aciklamasi var rico ile ilgili...diyor ki'nasil brezilya da oynamis bu adam'' diye,,,guntekin onay da demisti ki:SCOLARI VE PARREIRA BISEY BILMIYORMUS VALLA:)) |
yeni takımı uğur getirir inşallah hayırlı olsun |
avrupa'dan bir takımla anlaşsaydı birilerini eleştirebilirdim ama mantalitesi ortada, ricardinho bitmiş... |
hakında hayırlısı ne ise o olsun nediyelim |
Türkiye`de Saat: 03:26 . |