![]() |
Bobo kazan kaldırıyor! http://www.fotomac.com.tr/2008/05/16...99DCBA800b.jpgYol ayrımındaki sambacı, en yüksek teklifi yapan Rus takımının formasını giymemek için direniyor. Rakibini iterek kırmızı kart gördüğü Belediyespor maçının ardından iyice gözden düşen Bobo, kendisi için bastıran Rusya'nın Rubin Kazan takımının teklifini ısrarla reddediyor... Başta Fransızlar olmak üzere Avrupa'dan birçok kulübün listesinde olan sambacı, 6 milyon euro ile en yüksek teklifi yapan http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3DRubin Kazan'ın formasını giymek istemiyor. Gönlü İspanya Ligi'nde olan Brezilyalı golcü, La Liga olmazsa İngiltere ya da Fransa'ya gitmek istiyor. BİTİRİN ARTIK BU İŞİ Kazan'ın ardından en yüksek teklif Fransız St. Etienne'den (5 milyon euro) gelirken, transferde adım atmak için Bobo'nun durumunun netleşmesini bekleyen yönetim de zor durumda kalıyor. Sambacının satışından gelecek parayı transferde kullanacak olan yönetimin, yetkili menajerlerden kulübü zarara uğratmadan bu işi bir an önce bitirmelerini istediği öğrenildi. |
adamı küstüreceğiz sonunda o olacak...takım ne yapacağına karar vermeli ve kafasını rahat ettirmeli bu adama..2. sınıf oyuncu muamelesi yapılıyor resmen |
biraz agırlık calısması ıyı olur tabı ama ılgınc yontem kazan kaldırıo yokmu dambıl falan:):biggrin: |
yaw bıktık bu sipekülasyonlardan.bobo kardeşim çık bjk tv ye ben ayrılmak istiyorum ya da kalmak istiyorum diye açıklama yap.herkes rahata ersin özellikle de adi medya. |
Ne diyo bunlar ya.Ne 5'i ne 6 milyonu.Hani 8'di de 10 istiyoduk.Bu fiyata satacaksanız hiç satmayın daha iyi. |
5-6 bunlar az.. 8 10 lazım |
Alıntı:
|
5-6 mı!!! dalga geçiyolar galiba..Basın iyice çıldırdı..Beşiktaş'ı ne kadar küçük görmeye başladılar..Kıçı kırık gökdeniz 8 milyon ederken bizimki niye 5??Bu saçma haberleri futbolcumuzunu değerini düşürmekte.. |
eger marsilyaya satarsak cok ahlar vahlar cekeriz.Marsilyadan daha büyük külüplere daha büyük paraya giderse. |
ya vallah bu basin nasil salak yaa, en fazla 6 diyolar, hani cska moskau 15milyon € ödemeye hazirdi? hadi o da olmadi, hani 8.5 st. ettien önerdiydi? daha da resmi bir teklif, sacma sacma haberler yaa |
Türkiye`de Saat: 23:04 . |