![]() |
Alıntı:
|
onemli bir galibiyetti şimdi ankaradan en az 1 galibiyet almalıyız.shumpert oyuna cok kotu başladı zaten bench ten girmişti oyuna ust uste hatalarından sonra ergin hoca tekrar kenara cekti.tam tersi drobjnak ta oyuna cok iyi başladı ama sonra oda fazla yararlı olamadı sanırım ilk 8 dk da 10 sayısı vardı toplamdada 11 sayıyla bitirdi oyunu.kaya peker isteyipte gidemedikten sonra neredeyse butun maçlarda kotu oyun sergiledi umarım toparlanır artık..Chase i alarak cok buyuk dusunmus coach umuz tekrardan tebrikler. |
Dev yüreklileri gönülden kutluyorum.. |
macı izlemedim ama tüm kartalları tebrik ediyorum.sizce ankarada sansımız ne? yorumlarınızı bekliyorum. |
Maçtan yeni geldim, harika bir atmosfer vardı yine...Maçta çok çekişmeli geçti, son ana kadar başa baş oynandı, seyri güzel bir maçtı.Ama sahada bu maçın içine eden hakem üçlüsü vardı, resmen maçın içine ettiler, Recep Ankaralı maçı Telekoma vermek için elinden geleni yaptı, hatta daha fazlasını!..Ama kartal yüreklilerin son dakikalardaki üstün performansları ve taraftarın büyük desteğiyle maçı kazanmasını bildik, hem de hakemlere rağmen!..Ama bir şey söylemek istiyorum, hakemler bu tavırlarını devam ettirirlerse üzülerek söylüyorumki Telekom bize Ankarada maç falan vermez, daha kendi evimizde zar zor kazandık, Akatlarda hakemler böyleyse Ankarada nasıl olur Allah bilir!..Yine de kazandığımız için mutluyum, seriye eşitlik getirdik, umarım hakemler adam gibi maç yönetir de önce finale çıkarız, sonrada şampiyon oluruz...Bu gücümüz var kesinlikle... |
su 3luk atislara onlem almamiz lazim cok rahat attilar 3lukleri umarim cok ozlenen sampiyonluk bu sene gelir |
oh be |
cok guzeldı gelen ve kartalımıza destek olan muhtesem taraftarımıza tesekkurler.yureklerıyle oynayan kartallar umarım sonunda boyle olacak.pesınızden ankarayada gelıyoruzzzz |
Alıntı:
|
guzel mac oldu da dalmau efendı ne zaman oynıycak merak edıyorum...ankarada bı mac kazansak bile bız serıyı ıstanbula getırır ve akatlar da geceriz turu ankara da en az bı tane kazansak super olur...dunku macta kaya sakatlandıgında oyuna gıren onur aydın da elınden gelenı yaptı ve bekledıımden ıyı bı oyun sergıledı tebrıkı hakettı butun takım da tebriki haketti tabi |
Türkiye`de Saat: 19:01 . |