![]() |
baki yetenği bu kadardı yedek kaldı takıma girdi hiç nir zaman kötü konuşmadı yolu açık olsun yozgatlı hakkında birşey söyleyecek kadar görmedik onunda yolu açık olsun bizim başkanın fboyuncu sevdasının ürünüydü |
Baki'nin gönderilmesi isabetli bir karar. Yürekli fakat potansiyeli düşük bir oyuncuydu. Beşiktaş'ta oynayacak futbolcunun bu iki vasıfa da sahip olması gerekir. Yolu açık olsun... Mehmet Yozgatlı'yı ise pek fazla izleyebilme şansımız olmadı.Bir şansı daha hak ediyor bence... Ancak Topuz alnırsa forma şansı epey bir azalır... |
hayırlı olsun emekleri icin tesekkürler |
Baki zorda bari Yozgatlıyı takasta filan kullansak Topuz için filan hiç olmadı fiyatı düşürtür biraz ... |
baki kalp den oynuyordu diğerleri gibi kaçak oynamıyordu. baki yolun açık olsun. üzüldüm.... |
Mehmet yozgatlıyı oynarken hiç görmedik malesef eziklerde de oynamıyordu adamın üst üste oynadığı 5 maç yok son 6-7 yılda buna rağmen niye alındı alınırken de anlamamıştım gönderilmesi tam isabet . Baki ise bu şartlarda elinden geleni yaptı profosyonelliğine kimse bişey diyemez bu kadar tepki veren taraftara tık demedi helal olsun ama baki bu kadar daha fazlası yok malesef yolu açık olsun hep anılarımızda kalacak... |
cok sevindim helede yozgatli gitti diye eziklerden gelen futbolcular is yapmaz bizde insallah nobre ve gordonda sira |
hayırlısı olsun en iisi zaten buydu |
Baki´ye karyerinde basarilar diliyorum. Yetenekli olmasada iyi niyetliydi. Tesekürler Baki! Ulan Yozgatli sana hic birsey dilemiyorum. Sadece defol git!!!! |
Allahım sana şükürler olsun..Her Beşiktaş maçını izlediğimde yine kadrodaysa diye korktugum oynadıgı her maçta bolca küfür ettiğim,bir kez bile iyi bir maç oynamamış Hüv-el BAKİ gitti sonunda... Yozgatlı'ya yorum yokk..Zaten bir iş yapmadı sezonun tamamını sakat geçirdi..Gönderilmesi gayet dogal... |
Türkiye`de Saat: 10:43 . |