![]() |
siz dalgamı geçiyonuz nobre gibi yürekli birisi gönderilirmi |
darısı şu yönetimin başınaa |
baki gençlerinde yedeğiydi...baştan alınması tarihi hataydı...ama yozgatlı tam hayal kırıklığı oldu...şanssızlık yakasını bıraksa herşey güzel olabilirdi...geçmiş olsun..bakiden kurtulduk |
sezon başında yozgatlıyı sakat olduğu halde aldılar...böyle aptal transfer görmedim... |
Baki kalsaydı keşke.. Yozgatlıya söylenecek laf burada yazılamıyor malesef.. |
Bu kaş çok büyük futbolcu olucak görürsünüz demedi demeyin |
mehmet yozgatli kalitesini hicbir zaman sahaya yansitmadi kendisi etti kendisi buldu baki gitmemeliydi bence uzulmeze jubile yapilmali tandoganin besiktasta yeri yok olamaz cunku futbolcu degil gokhanda mac basi imza atiyorsa kalsin atmiyorsa onlada yollar ayrilmali kasi kacirdigimiz icin kafamizi cok duvarlara vururuz toramandanda gokhan zandanda 3 gomlek daha iyi kalitesi vardi bana gore helal olsun yonetime yetistirdigimiz adam bizimle konusmadan nasil kacar elimizden oda atri bi konu |
Baki' ye üzüldüm ben. Yolu açık olsun. |
Alıntı:
|
BAkiyi yinede seviyordum hırsı vardı ama hırslı olmak yetmedi umarım başarılı olur yolu açık olur yozgatlıya gelince ise bir b.ka yaramadı defolsun gitsin bize kurtarıcı veya sürekli oynayan adam lazım tatil köyü değil Beşiktaş bu takımdan sergen gitti yozgatlı çok bile durdu defol defol defol |
Türkiye`de Saat: 12:58 . |