![]() |
Potada T.Telekom Sınavı Beşiktaş Cola Turka Erkek Basketbol Takımımız, play-off yarı final serisi ikinci maçında yarın (19 MAyıs) saat 18.30'da Türk Telekom'a konuk olacak. Türk Telekom'un normal sezondaki her iki maçı da kazanması nedeniyle 1-0 üstün başladığı seride, Akatlar'da oynanan ilk maçı 87-77'lik skorla kazanan Siyah-Beyazlılarımız, seriyi 1-1'e taşımıştı. Play-off yarı final serisinin ikinci ve üçüncü maçları Ankara'da oynanacak. Taraflar 19 Mayıs Pazartesi günü saat 18.30'da Ankara Atatürk Spor Salonu'nda serinin ikinci maçında karşı karşıya gelecek. Final için büyük önem taşıyan serinin üçüncü maçı da yine Ankara Atatürk Spor Salonu'nda 21 Mayıs Çarşamba günü saat 19.30'da yapılacak. Final hedefindeki Siyah-Beyazlılarımız Ankara'daki zorlu karşılaşmalarda galibiyet arayacak. Ankara'daki iki karşılaşma sonunda finale yükselen takım belirlenmezse serinin dördüncü mücadelesi 24 Mayıs Cumartesi günü BJK Cola Turka Arena'da yapılacak. |
bunuda alırsak ptt yi dağıtırız.. 3-1 ile geçeriz... ankaralılar haydi salona.! |
Zor bir maç olacak ama Basketbol takımımıza olan güvenim çok fazla |
çok zor olacak ama biz kazanırsak 2-1 yapabilirsek İstanbul'a kalmayabilir turu geçeriz diyorum cem gibi ama aynı şey onlar içinde geçerli onlarda "2 maç evimizde bunu alırsak Beşiktaş'ın inancını kırarız" diye düşünüyorlardır... bu da 2 takımında denk güçlere sahip olmasıdır diyorum ben... zor ama asla imkansız değil hele yürekler inanıyorsa!... |
Ankarada seyirci durumu nasıl olacak acaba, bilen var mı?Akatlara hiçbir Ankaralı gelmemişti mesela, bizim Ankaraya alınmama gibi bi durumumuz veyada salonun yarısını bize vermeleri gibi bir durum mu var, yoksa istediğimiz kadar gelebilir miyiz Ankaraya, full Beşiktaşlılar olabilir mi? |
valla Ankara'daysanız gidin ağalar yalnız bırakmayın :D |
bu maçın devam eden skorunu bilen varmı şuan kaçkaç |
inşallah alacaklar bu macı |
arkadaşalar burda ki maça gtmiştim sıra ankaradaki bjk lilerde sıra sizde futbolda yapamadığımızı baskette yapalım hadi doldurun o sahayı... |
iki Ankara maçından birini alırsak akatlara bırakırız turu. |
arkadaşlar seyircimiz alınacak ve bende gidecem maça.yarıyarıya olur salon teleom tarafına kolpagüçlüler gelir herzamanki gibi gfene olay çıkar |
Alıntı:
|
Telekomlu oyuncuların ellerinin ayarı bozulsun 3 lük atamasınlar yeter :D Şaka bi yana takımımıza güvenim sonsuz.. Bu maç bizim olacak.. |
lütfen dev kartallar... |
artık kaya'nın biraz oynama zamanı geldi, sezon başından bu yana takım oyunumuzun en büyük özelliği pota altını çok iyi kullanmamızdı, kaya ve nicevic bu işi mükemmele yakın yapıyorlardı, son 2 aydır kaya'nın etkisiz oyunuyla bunu başaramadık, fb ülker, gs cafe crown ve onlardan ayırıyorum ama biraz da tt'un oyun yapısı dış şutlarına bağlıyken, bu alanda etkisizleşince maçı kaybederlerken biz hep takım oyunuyla doğru basketbol oynayarak topu pota altına indirmeye çalıştık, pota altı adamlarımızın özellikle de bizim için çok önemli olan kaya'nın formsuzluğuyla kaybedeceğimiz 1-2 maçla elenmek bize koyar, hadi artık oynama zamanı kaya... |
El amin ile tutku açık'ı durdurursak turu geçeriz.Finalde fenerle eşleşir şampiyon oluruz.. |
@lepido size katılıyorum, Kaya eskisi gibi katkı vermeli. Ben ilk maçı kaçırdım; duyduğuma göre maçta Kaya sakatlanmış ve bu durum başarımını düşürmüş. Maça dönecek olursak,ben bir maç kaybetmeye razıyım; bu 2. maç olabilir. Hem heyecan artar; hem elersek tadına doyum olmaz. Genelde zoru seviyoruz biz. 3-1 almamız zor biraz... Hatırlarsınız ilk yarıda FB maçında, Solomon'u neredeyse oynatmadık bile. Kolay basket hiç vermedik. Bu da direnci yükseltti, savunma da sertlik arttı. Bu maçta da, aynı FB maçında olduğu gibi kolay sayı vermeyelim. Onların oyuncuları çok tecrübeli ve bir seri yakalarlarsa işler çıkmaza girebilir bizim için. İki takıma da başarılar ve iyi bir oyun seyrettirecekleri için şimdiden teşekkür. |
Maç 18.30'da Ntv'de... Dev Kartallara başarılar , televizyon karşısında hop oturup hop kalkmaya, yüreğimin ağzıma gelmesine razıyım ama sonunda mutlu olmayı hakediyorum. Birkaç maçtır Cevher'i göremiyorum..? Bugün yine Apo kenarda beklesin , Dalmau 2 numarada daha çok iş yapar görüşündeyim. Telekom'un 3'lüklerine karşı Chase'e de ihtiyacımız olacak. Kaya'da geçen maçki gibi olmaz umarım... |
maç gitti tüh be:( 79-74 yenildik :S |
kaya o formanın değerini bilmiyor lig bitsin ve gitsin eger elenirsek o ........ yuzunden |
çok yazık oldu... |
macda bi ara fark 15 sayı oldu ama kaybettk neyse dier macı kazansak avantaj yine bizde sncta ankaradaki 2 mactan en az 1 ini kazanmamız gerekiodu dier macı kazancaamızı umuorum akatlardada turu gceriiz |
Başkentliler takımı yalnız bırakmayalım sizlere güvenimiz sonsuz |
ben birazdan yola çıkacam inmş bilet bulurum. |
Türkiye`de Saat: 06:37 . |