![]() |
Saha sesleri Saha sesleri SPOR http://www.stargazete.com/images/spacer.gifhttp://www.stargazete.com/Starextrag...052008/s05.jpgBeşiktaş, M.United’ı bırakan yıldız futbolcu için harekete geçti Siyah-Beyazlılar, Wigan başta olmak üzere birçok Premier Lig ekibinin kadrosuna katmak istediği Fransız oyuncu için kesenin ağzını açacak... Saha’nın maliyeti bonservisiyle birlikte 15 milyon euro United’da mutlu değil FORVETE süper bir yıldız almak isteyen Beşiktaş’ın rotası Luis Saha... Manchester United’da düzenli oynamadığı için takımdan ayrılmak istediğini menajer Alex Ferguson’a bildiren Fransız futbolcu, hocasından da onay alınca menajerlerine ‘Bana kulüp bulun’ talimatı verdi. Stellar Football Ltd menajerlik sirketinden Ertan Göksu, haberi Avrupa’da çalışan menajerlere iletince, Beşiktaş harekete geçti. 4 yıllık teklif sunacaklar FRANSIZ forvet 2006’da Tigana döneminde gündeme gelmiş, transferi son anda yatmıştı. Haziran 2010’a kadar sözleşmesi bulunan Saha’nın bonservisi 6 milyon euro civarında. Siyah-Beyazlılar Saha’ya yıllık 2.3 milyon euroluk astronomik bir teklifle gidecek. Ancak Wigan başta olmak üzere Saha için bir çok Premier Lig takımının devreye girmesi Beşiktaş’ı zorlayacağa benziyor. |
Gelirse türkiye için yılın transferlerinden biri olur.Çok çok iyi bir oyuncu.Ama onun gelmesi için bobnun gönderilmesi gerek.Bobo gidip saha gelirse uzun boylu forvet sayısı 0 a iniyo... |
Bence gelmesi zor, Fatih gelebilir. Gelirse Çeklerden Zapotocny gelmesin. Kadlec daha iyi ondan vazgeçilmesse iyi olur. |
manchester sakatlıklarından dolayı gondermek ıstıyodur ben bu sezon golunu hatırlamıom bu maliyetlerle alınması mantıklı degil bence |
iyi adam ama cok sakatlanıyor aynı zan gibi |
inş gelir |
haber yalandir yalan olmamasi icin herseyi verirdim |
Alıntı:
bobo=1.86 holosko=1.85 nobre=1.83 saha=1.81 uzundan kısaya dogru yazdım bi de sen simdi bana yaz bu forvetler icinde en fazla kafa golu olandan en az olanına dogru ve hatta en fazla kafayla topu arkadasına indirenden en aza dogru uzun boy o kadar onemli diil tabi 1.67 lik saviola dan yada 1.60 lık bakari koneden bahsetmiorum bu futbolcular icin konusuorum sahanın heralde ingiltere ligi gibi o savunmacıların arasında kafayla gol atmanın zor oldugu bi ligde baya guzel kafa golleri var die hatırlıorum ben simdi bide madalyonun dier yuzune bakalım besiktas kadlec gibi bi adamı alamadı ki sahayı alsın bu tip transferler bizzde zor ama saha gelirse ikinci bi nouma olabilir hırcınlıgı ile diil de oynayacagı futbolla ama ertugrul saglam buna izin verirmi onda supheliyim bence saha transferi cok ama cok zor |
Saha sesleri denmiş de, bu hangi sahanın sesleri acaba? Baştan sona yalan kokan bir haber, inanmayın diyorum... |
banada balon gibi gelio ...artı bu adamın sakatlığıda ciddi bişeydi... ne güzel 2tane çek almışız çeklerden devam edin işte... alın kolleri hem tecrübeli hemde boylu daha ne olsun...takımıda küme düştü ucuza kapatırız...bide zaragozaya bakmak lazım.aimar d'alessandro diego milito(arjintin pazarı)bu takımı küme düşürmek büyük başarı... |
Türkiye`de Saat: 15:14 . |