![]() |
Fatih Tekke yarışına Beşiktaş da katıldı Zenit'te mutsuz olan Fatih Tekke için F.Bahçe ve G.Saray'dan sonra sürpriz bir şekilde Beşiktaş da devreye girdi. Siyah-beyazlı ekip, yıldız futbolcuyu kaparak ezeli rakiplerine çalım atmak istiyor. *** Tekke sürprizi Siyah-beyazlılar, "Bonservis sorunumu çözsünler, Beşiktaş'a seve seve gelirim" diyen Fatih Tekke için Rus ekibiyle masaya oturuyor. Transfer dönemine hızlı bir giriş yapan Beşiktaş, Zenit'te forma giyen Fatih Tekke'yi yakın takibe aldı. F.Bahçe ve G.Saray'ın da transfer listesinin ilk sırasında bulunan yıldız futbolcunun geçtiğimiz günlerde yaptığı, "Zenit formasıyla UEFA Kupası'nı kaldırma mutluluğunu yaşadım ancak burada daha fazla kalmayı düşünmüyorum" açıklamasının http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3Dardından harekete geçen siyah-beyazlıların, önümüzdeki günlerde Rus ekibiyle masaya oturmayı planladığı öğrenildi. BAŞKAN ONAY VERDİ Yönetimin, ezeli rakipler F.Bahçe ve G.Saray'ın Fatih'i alarak güçlenmelerini engellemek için hemen harekete geçeceği ifade edildi. Ancak Zenit Başkanı Dukov'un, milli futbolcu için 7 milyon euro bonservis bedeli istemesi, siyah-beyazlıların keyfini kaçırdı. Fatih'in yakın çevresine yaptığı, "Bonservis sorunumu çözsünler, Beşiktaş'ta seve seve oynarım" açıklamasının ardından başkan Demirören'in, "Ruslarla temasa geçin" talimatı verdiği belirtildi. |
rusların herşeyi ucuzda şu bonservis bedellerine güç yetmiyor ya:p |
Her zaman söylüyorum, Fatih Türkiyenin en iyi golcüsüdür.Beşiktaş'a geldiği takdirde bize çok büyük güç katar...Fatih-Bobo ikilisinin harika bir ikili olacağını düşünüyordum, ama Fatih' alsak bile Boboyu göndereceğiz büyük ihtimalle.Fatih-Holosko ikiliside tutabilir bence, ama bonservis bedeli biraz yüklü, bizimkiler bu parayı öder mi bilemem.Zor gibi ama... |
nah öder bizimkiler ZÜÜRT yha bu kdr olmas .................... git DEMİRÖREN |
bobo giderse alınacak herhalde.yararlı olur. |
Kiralanırsa çok iyi olur, Bobo'da yolcu sol bek'e de Kadlec gelir. 3 Çek defansta iyi olur. |
Haberin kaynağının Fotomaç olduğunu unutmamakta fayda var... |
bir biz eksiktik zaten.. |
keşke gelse yaaaa walla türk olarak en çok begendiim 2. santrafor nihattan sonra ama alamayız alamayız alamayızzzzzzzz bu parayı nası werelim bizz yaaaa... |
bobo + holosko süper ikili, insallah boboyu göndermezler |
:five:Ihtiyacimiz yok arkadaslar bizim sorun defansda para harcanacaksa defansa harcansin forvette oynayanlari tutalim yeter Nobre-Bobo-Holosko onlara yedek Batuhan neye yetmez. defansda Solbek sifir puan göbekte G.Zan on üstüne iki puan versen fazla gelir sagbek yarim senedir sakat bi I.Toraman idare eder alternatif desen hic yok, biz Fatih Tekke´yi alsak iyi olur diyoruz, bu aciz yönetim ilk geldiginde 9tane ayni mevkide oynayan futbolcu kadroya dahil etmisti sonrasini hepimiz biliyoruz. Bir dogru karar vereceksin Besiktas baskani olarak o da aday olmayacagim dedigin olacak YD |
balon haber ...Fatih bir konusmasında Zenitte cok mutsuzum uefayı kazansakta burda oynamak istemiyorum ama Türkiyeyede dönmek istemiyorum avrupada oynamak istiyorum demişti ... |
bobo giderse fatih tekkeyi alalım bancede ama bonservisi yüksek o ayrı mesele ts yi gökdenizle beraber 2 sene şampiyonluk adayı yaptılar lider oyuncu |
fatih tekke süper bi oyuncu takıma çok şeyler katar ama bizim bütçenin ona yeteceğini sanmıyorum. |
bobo-tekke harika olurdu be.. |
Türkiye`de Saat: 09:08 . |