![]() |
Mehmet Topuz Kayseri'de kaldı Transferin gözde isimlerinden Mehmet Topuz, kulübü Kayserispor ile olan sözleşmesini 2010 yılına kadar uzattı. Sarı-kırmızılı kulüpte düzenlenen imza töreninde bir açıklama yapan Mehmet Topuz, "Kayserispor'u ne kadar sevdiğimi herkes görsün. Kayserispor'a asla nankörlük yapmam" diye konuştu. http://www.ntvspor.net/Images/30534.jpgFotoğraf: kayserispor.org.tr NTVSPOR Güncelleme: 14:56 TSİ 19 Mayıs 2008 Pazartesi Kayserispor'un başarılı futbolcusu Mehmet Topuz, sarı kırmızı kulüple mukavalesini 31 Mayıs 2010 tarihine kadar uzattı. 3 büyükler ve birçok yabancı kulübün peşine düştüğü Mehmet Topuz, Kayserispor Başkanı Recep Mamur, Genel Menajer Süleyman Hurma, İkinci Başkan Şahin Akarsu ve Asbaşkan Şaman Miraboğlu ile yaptığı görüşmenin ardından kendisini 31 Mayıs 2010'a kadar Kayserisporlu yapan sözleşmeye imza attı. İmza töreninin ardından bir açıklama yapan Mehmet Topuz, "Kayseri'yi ve Kayserispor'u ne kadar sevdiğimi herkese gösterdim. Kayserispor'a asla nankörlük yapmam. Ben burada Mehmet Topuz oldum, buradan Milli Takım'a gittim. O nedenle gelen bütün teklifleri geri çevirdim" diye konuştu. Kayserispor Genel Menajeri Süleyman Hurma ise, "Gördüğünüz gibi kaptanımızı kimseye bırakmadık. Real Madrid istemesine rağmen kulüpte kaldı. Kayseri halkına sözümüz vardı. Gelecek sezon çok iyi bir kadro ile ligde zirve mücadelesi vereceğiz. Kupa şampiyonu olmuş Kayserispor kaptanı da aramızda kalmayı tercih etti. Kayserispor büyük kulüptür. Bizden oyuncu almak zordur" dedi. |
Alamıcak yani yönetim |
Real Madrid istemiş ve gitmemiş hea, gülerim ben buna sadece...Alın Topuzunuzu tepe tepe kullanın, ne diyelim...Zorla güzellik olmaz sonuçta, madem Kayseriyi çok seviyormuş, orda oynasın, orda jubilesini yapsın!.. |
utanmasalar chealse manchester bayern istedide vermedik dicekler.Zaten milli takıma bile giremedi çok havalndırdılar bu topuzu tamam iyi adam ama gs li sabri ondan 5 kat daha iyi adam.Adama değerinden fazla para önerir transferin gözdesi yaparsan bi yerleri havalanır tabi.Sen yıllarca kayseride kal oğlum ne milli takıma gidersin nede yıldız olur avrupaya transfer olursun. |
Alıntı:
|
çok iyi bi karar vermemiş bence genede saygı duymak lazım |
eger bu olmıcaksa selcuk inanı alsa yonetim bize cok lazım ole bi futbolcu |
Abi bu kayserilelerdeki inatda kimsede yok hani. iyiki bizim sülale niğdeye geçerken kayseride kalmamış. yoksa bende böyle inat olurdum herhalde |
Mehmet Topuz kariyeri için yanlış bir karar vermiş |
ya sözleşmeyi feshetsekte alsak şu topuzu...imkansız değil..bastır 6-7 milyon E yu al |
Türkiye`de Saat: 02:30 . |