![]() |
Necati, Besiktasa göz kirpti http://image.haber3.com/haber/145226.jpg Necati, Beşiktaş'a göz kırptı ! Bonservisi Galatasaray'da bulunan Necati Ateş'ten, Beşiktaş'a mesaj... 20 Mayıs 2008 09:50 Bonservisi Galatasaray’da bulunan Necati Ateş’ten, Beşiktaş’a mesaj... Sezon başında Feldkamp’ın isteğiyle gönderilen ve önce Ankaraspor’a, sonra Belediye’ye kiralanan golcü oyuncu gelecek yıl Beşiktaş’ta oynayabileceğini belirtti. Siyah-Beyazlılar, bonservis sorununu çözmesi durumunda transferin gerçekleşebileceğini Necati’ye iletti. Yıldız futbolcunun Adnan Sezgin’den bu konuda randevu aldığı bildirildi. Özellikle Sinan Engin’in çok beğendiği Necati Ateş, Belediyespor-Beşiktaş maçında attığı golle Siyah-Beyazlılar’a şampiyonluk yolunda ağır yara vermişti.Fanatik |
Ben o gözü, neyse!..Hiç gerek de yok, boş bir adam, o mevkiide de yeterince oyuncumuz var... |
Allah belasını versin ya...galatasarayla dalga geçiyorduk allahın odununu oynatıyorlar diye |
Şaşırdım açıkçası.Gelse de olur gelmese de olur. |
alırsak cok gereksız olur :) |
kirparsa kirpsin ne yapalim bize besiktas ruhunu tasiyacak futbolcu lazim artik topcu istemiyoruz bunlardan bjk ruhlu olacak onda gs kani var ne yapsan ne etsen onu bjk kani yapamazsin almayin yonetim bunlardan futbolcu akillanmadiniz daha |
bence boşa kırpmış |
iyi futbolcu ama bize yaramaz. gelmesin bence |
Allah´in cinconunu oynatacagimiza Can Erdem´i, Adem Büyük´ü oynatalim sans verelim Necati´ye 10 cekerler. Hadi, hadi baska kapiya!!! |
gözü çıkmamışmı kırpınca |
ne kadar iyi adam olsada Gs'den ayrılmasının nedenlerinden biride cok kavgacı ve tutarsız olmasıdır hatırlayın Hasan Şaş'la her maçta hemen hemen kavga ediyorlardı bize gelirse takımiçindeki dengeleri bile olumsuz etkiler huzursuzluk cıkarabilir umarım yalan haberdir ... |
ne işi war necatinin ya,batuhanı oynatalım daha güzel olur.altyapı enazından.. |
NECATİ KİM YA GİT SİN O ADANA SPORDA OYNASIN:@ |
hay onun gözüne ..... |
onun yerine kenan özer var can erdem var Batuhan var.gelsede yedek kalacak nasılsa onun yerine bu gençleri yedek oturt daha iyi |
bizde işi yok |
Karı kılıklı onuda yapar.. |
yönetim istifa abuk sabuk transferler yapma! iyi oldu ! şaka bir yana bu adamın BEŞİKTAŞ'ımızda ne işi var.Bu adamın yerine tahta sopa diksek daha fazla iş yapar.:biggrin: |
Bugünkü gazetelerden birinde necatinin gs ile tekrar anlaştığını okudum... |
Kaynak Fanatik, gaza gelmeyelim... :D |
Alıntı:
Necati ve Orhan Ak gönderilecek ! / SPOR 3 |
Almayın su adamı ya iş yapmaz ümit karan olabilir ama necati aslaa |
göz kırpmayı geç göbekte atar o ama ondan bi halt olmaz.disiplinsiz. |
gelmesin bu bizim için yeter |
me kadar dandik kullanilmis oyuncu var besiktasda anasini satiyim.....hangi birini saysam rüstümü desem gerci yillarin kalecisi ama, yozgatlimi desem yoksa nobremi desem? |
gs Bu sene sampiyon oldu Necati´siz bir kisinin bu adami niye gönderdiler isimize yarardi burda olsaydi dedigini duydunuzmu, hayir duymadiniz demekki vasat bir futbolcu onu alacagimiza solbek alsak nasil olur? Demirören gitmedikce biz sampiyon olamayacagiz |
bir kanalda necati haberi vardı gıcık oldum istemiyoruz adem milli takımada çok iyi oynadı bu adam için ademi harcamayalım onu alacağına ademi oynatın daha iyi |
portakal orda kal necati gözunun üstune bir yumruk bir daha kirpamazsin oki istemiyorum ne eziklerden bir futbolcu nede cinconlardan yönetim akilli olun yanlis transfer istemiyoruz |
Türkiye`de Saat: 11:35 . |