![]() |
ülker zorluyor... Ülker satılmasından yana Beşiktaşlı taraftarların büyük tepkisi nedeniyle sponsorluktan ayrılmasına kesin gözüyle bakkılan Ülker'in Delgado'nun satışı için bastırdığı öğrenildi http://www.bjkhaber.net/thumbnail.ph...1.jpg&maxw=350 Fenerbahçe'ye yakınlığıyla bilinen Ülker Grubu Delgado'nun satılması için Beşiktaş yönetimine baskı yaptığı öğrenildi. Ülker Grubu'nun yönetim kurulu başkanı Fenerbahçe kongre üyesi Murat Ülker'in, Arsenal'in Delgado'ya 10 milyon euro verdiğini belirterek bu futbolcunun satışını istediği sızan bilgiler arasında. İki yıl önce Delgado'nun bonservisini 5 milyon euroya alan Ülker Grubu, Delgado satılması durumunda kasasına 5 milyon euro girmesi nedeniyle bu transfere sıcak baktığı vurgulandı. |
yahu kurtulalım şu dandik ülkerden alalım forma reklamına 'yeni rakı'yı tam olsun..bi biz bide 70lik.... |
Kolpa haberin kolpa haberlerınden biri.Olur olurda 5 haberden 4 u yalan olur mu yahuu |
delgadonn ayrılmasnı aslnda istemiorm ama şu ülkerdn kurtulmamz lzm..!! |
bu nebicim bi sponsorluk anlasmasidir anlamiyorum alin bunu size hediye ettik demedimi bu ulker allah sizi nasil biliyorsa oyle yapsin yonetim allah sizi nasil biliyorsa oyle yapsin |
sakın satmayın delgadoyu bedavaya gitsin başka takıma! yönetim ülkeride alıp defolun gidin şu takımın başından yeter artık..! |
Faturayı ülkere çıkarmasın kimse.. Yönetim olduğu müddetçe herşey olur.. |
adamlar hem bizim uzerimizden reklam yapacak hem adamı satıp parayı cebe indirecek oh ne guzel nerde var ole bedava reklam |
Beşiktaş’ın ana sponsoru olan Ülker, son günlerde başka takımlara gideceği yönünde haberler çıkan Arjantinli oyuncu Delgado’nun tüm transfer yetkisinin siyah-beyazlı kulübe ait olduğunu açıkladı. Ülker’den yapılan açıklamada, "Matias Emilio Delgado’nun tüm transfer yetkisi Beşiktaş kulübümüzündür" denilerek, şu görüşlere yer verildi: "Ana sponsoru olmaktan gurur duyduğumuz Beşiktaş kulübümüzün yıldız oyuncusu Matias Emilio Delgado ile ilgili yazılı ve görsel medyamızda grubumuz isminin de anıldığı bazı haberler yer almaktadır. Söz konusu oyuncunun tüm transfer yetkisi kararı değerli Beşiktaş kulübümüze ait olup, Ülker Grubu’nun asla bir müdahalesi söz konusu olmamış ve olmayacaktır. Bu sebeple, bu yönde çıkan ve önümüzdeki dönemde çıkabilecek haberlerin gerçekleri yansıtmayacağını bildirmek isteriz." |
Konu yalanlandı... |
Türkiye`de Saat: 20:09 . |