![]() |
Song Kartal mı oluyor ? http://image.haber3.com/haber/169731.jpg Song Kartal mı oluyor ? G.Saray ile henüz anlaşamayan Rigobert Song’un Beşiktaş’a haber yolladığı ortaya çıktı. 22 Mayıs 2008 10:07 Beşiktaş cephesinde Çek futbolcular Zapotocny ve Sivok’la anlaşma sağlanırken, diğer tarafta da tanıdık bir isim mesaj iletti. Song’un, yakın dostu olan Beşiktaşlı Sporcular Derneği eski başkanı Adem Mert aracılığıyla Kartal’a haber yolladığı öğrenildi. Song’un 1 hafta önce işyerine ziyarette bulunduğu Adem Mert konuyu Beşiktaş’tan açarak teklif gelmesi halinde kabul edip etmeyeceğini sordu. Song da bu soruya, “Neden olmasın? Anlaşırsak Beşiktaş gibi büyük bir kulüpte oynamak mutluluk verir. G.Saray’ı seviyorum ayrılmak istemiyorum ama yöneticiler bana tam anlamıyla samimi yaklaşmıyor. Geçen yıl aldığım parada indirim istiyorlar” yanıtını verdi. Vatan |
Yalan haber gibi duruyo ama gelmesini isterim en azından hem bizim iyi tanıdığımız hemde ligmize bilen bi oyuncu neden olmasın. |
iyi olur. |
tecrübeli oyuncu defansı toplar. |
Song’dan Kartal’a mesaj var http://image.haber7.com/haber/83471.jpg G.Saray’ın ücretinde indirim istediği Kamerunlu stoper, Rigobert Song’un Beşiktaş’a haber yolladığı ortaya çıktı. Song, “Beşiktaş gibi büyük bir kulüpte oynamak bana mutluluk verir” dedi http://ads-rouge.haber7.com/adlog.ph...3d383afa4a7ed0 http://ads-rouge.haber7.com/adview.p...e:5&n=af6ca919 KARTAL YİĞİT'in haberi Beşiktaş cephesinde Çek futbolcular Zapotocny ve Sivok’la anlaşma sğlanırken, diğer tarafta da tanıdık bir isim mesaj iletti. Song’un, yakın dostu olan Beşiktaşlı Sporcular Derneği eski başkanı Adem Mert aracılığıyla Kartal’a haber yolladığı öğrenildi. Song’un 1 hafta önce işyerine ziyarette bulunduğu Adem Mert konuyu Beşiktaş’tan açarak teklif gelmesi halinde kabul edip etmeyeceğini sordu. Song da bu soruya, “Neden olmasın? Anlaşırsak Beşiktaş gibi büyük bir kulüpte oynamak mutluluk verir. G.Saray’ı seviyorum ayrılmak istemiyorum ama yöneticiler bana tam anlamıyla samimi yaklaşmıyor. Geçen yıl aldığım parada indirim istiyorlar” yanıtını verdi. Vatan |
aslında songu cok begenirm canla basla oynar ama özellikle 2.yarı inanılmaz bi düşüş war bide sakatlık gecrdi bunlar iiiice araştrılmalı öle hareket edilmeli... |
Keske olsa,ama kaynak vatan yani yalan |
yabancı kontenjanı diye birşey var...saçma olur |
gordondan daha yararlı olur |
gelmesi iyi olur defansa ama zaten defansta 2 çek far bence o kdr gerek yok |
istemiyoruz ya böle adamları gsden 1 alıosa bizden 5 alıcak ve işimize yaramıcak onun yerine madem öle alın bekiri yaa ne bu zihniyet ezikbahce ve köpeklerden futbolcu istemıyoruz artık biri dur desin bu zihniyete lütfen... |
yalan.. kendisine piyasa oluşturuyo.. |
ne songu beee |
yalan haber gs iyi olsa onu niye bıraksın bence almayalım |
Gs'dan hangi oyuncuyu Beşiktaşta görmek istersin deseler, Song ve Arda derim...Song bence çok kaliteli bir oyuncu, oldukçada terübeli, çok yararı olur bize...Song-Zapo-Toraman-Tuna veyada G.Zan dörtlüsü bizi taşır bence... |
yok ne ezik nede cincon dan futbolcu istmiyorus |
bu ne kardeşim stoper kolleksiyonumu yapacz |
Alıntı:
|
gerek yok! işi bitti onun iyice.. serçe bile olmaz ondan. |
gelmesin oradan futbolcu istemiyoruz ayrica yasli |
iyi olurdu aslında yaa... |
bence gelse ıyı olur |
beşiktaşa haber yolladıgı dogru olsa bile bu sanırım fiyat arttırmak için yapılmıstır... |
Rigobert Song Beşiktaş yolunda GALATASARAY’IN, sözleşmesi sona ermesine rağmen hala yeni anlaşma imzalamadığı Song önümüzdeki sezon siyah-bayızlı formayı giyebilir. Edinilen bilgilere göre Kamerunlu yıldız Siyah-beyazlı yöneticilerle konuşrak Beşiktaş’ta oynamak istediğini belirtti. Öte yandan başarılı defans oyuncusuna Trabzonspor’un da transfer teklifinde bulunduğu öğrenildi. |
amaaaaannnn haaaa yaramaz kalsın istemeyiz |
Zapo, sivok ve seriç geliyo.. bu haberi iyi üfürmüşler... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
zapotocny gelecegine song gelsin derim |
bence song gelse fena olmas |
bende begeniyorum ama cekler iyi olur gibi geliyor bana eger stopere zapoyu onunede sivoku koyarsak solda kobiasvili veya seric veya kadlec baya sert ve agresif oynuyacagiz demektir onumuzdeki sezon |
gelsinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn tecrübe abidesi |
Çöpcümüyüz hurdacımı yoksa antikacımı..Eziklerde kalsın..İstemezük |
bu bu kalmıştı zaten kartal olmayan bide ben:D:D ömrümüz çürüdü kolpa haberden.. |
dikkat ettimde her saat başı biri beşiktaşta diye haber cıkıyo eskiden yine daha insaflıydı basın işte beşiktaşta bilmem kim harekatı filan diye cıkıyodu en sonunda imza atılınca ...... beşiktaşta deniyodu şimdi saat başı yüzlerce adama aynı manşet atılıyor... :) |
| Türkiye`de Saat: 15:42 . |