![]() |
transfermarketweb te yazıodu gusel ısımler hayırlısı |
Bordon su an benim icin dünya´nin en iyi stopperlerinden biri. Alabilirseler cok büyük is yapmis olurlar. |
Transfer market de Stendardo:3.7 mılyon euro defans 1.90 yas 29 Bordon:12 mılyon defans 1.90 32 yas Kobıasvılı:5 mılyon solkanat yas 30 Coda:3 mılyon 1.88 defans yas 23 Serıc:2 mılyon sol kanat yas 29 boy 1.84 Sıvok:Herkes bılyo artık:)800 bın,1.85 yas 25 defans ve önlıbero Coulıbaly:4 mılyon boy 1.86 yas 27 defans Valla ruya gibiiiii:D:D:D:D:D:D |
Bordon benim icin su an dünya´nin en iyi stopperlerinden biri. Eger alabilirseler ilk defa bu yönetim´in cok büyük birsey yapmis olduklarini görecegiz. |
Bunlar resmi bildiriler olduğuna göre inanmak gerek. Zapo nun adı burada geçmediğine göre acaba bu adam basının önüne atılmış bir yem olabilir mi? |
Tomáš Zápotočný'nin Wikipedia(En) 'de Beşiktaş'ın futbolcusu olduğu yazıyor. Alıntı:
|
offff offfff isimlere bak şurdan bi KOBIASHVILI yi bide bordan yeter ahhhh bi gelseee ahh bi gelseee ama isimleri duyunca cok şaşrdım bide çogu arkadaşın dediği gibi zapo nun olmaması enteresan... |
Bordon imkansız, adam Scalkenin dinamosu, onu satarlar mı hiç, satsalarda bizim bütçemiz yetmez...Diğerleri olabilir, onların içinden Seric olursa süper olur bence, maçlarını izlemiştim, hızlı ve seri bir oyuncu, çok iş görür bizde.Kadlec veya Seric'den birini alabilirsek sol kanat sorunumuz tamamen ortadan kalkar bence... |
UDINESE, Zapotocny observed by Besiktas 22.05.2008 12.43 by Redazione TMW http://www.transfermarketweb.com/tem...g/contatta.gif read 107 After to have engage Kaş (21), gone to Getafe, Besiktas are trying to engage Tomáš Zápotočný (28) of Udinese property. kaynak:transfermarket |
BESIKTAS, Announces Transfer List To Istanbul Stock Exchange 22.05.2008 12.24 by Yusuf Atahan Erim http://www.transfermarketweb.com/tem...g/contatta.gif read 440 Source: Istanbul Stock Exchange Turkish club Besiktas have just released their summer transfer list to the Istanbul Stock Exchange. According to the announcement sent to the ISE, Besiktas have opened negotiations with Udinese for Andrea Coda and Tomas Sivok, Lazio for Guglielmo Stenardo, Lens for Adama Coulibaly, SV Mattersburg for Cem Atan, Schalke 04 for Marcelo Bordan and Levan Kobiashvili and Panathinaikos for Anthony Seric. *Since Besiktas is a publicly traded company the club must make official announcements to the ISE when transfer negotiations begin. |
Türkiye`de Saat: 17:40 . |