![]() |
şmidiye akdar düşünülen oyuncular bi işe ayramaz derdim ama bu oyuncu gelirse faydası beşiktaşa buyuk olur |
Alıntı:
Neymis, Sericmis. Yahu Ibrahim Üzülmez yine banko oynayacak! |
kesin karara vardım bizim scoutlar orman bekçilerinden oluşuyor.Bu kadar kalası bulup çıkarmak her babayiğidin hakkı degil |
Belkisiz transfer etmek çok saçma, öyle şey mi olur...Her futbolcunun belkisi vardır, unutmayın Ailtonları, Klebersonları, Juan Franları, Carewleri, Rico Paşaları...Beşiktaş'a çok büyük katkı mı sağladı bu oyuncular, peki gelirken tek bir kişi itiraz edebiliyor muydu bunlara, dediğimiz tek şey inş. Türkiyeye uyum sağlarlar ve aynı performanslarını burda da sergilerler, yani bunların bile belkisi vardı işte...Ve sonucu görüyoruz, tutmadı...Peki tutanlara bakalım, bonservisi elinde olan Tello, 2 milyon Euro bonservis bedeli ödediğimiz Cisse, küme düşen takımdan aldığımız Holosko, kimsenin tanımadığı, adıyla madıyla dalga geçilen Bobo.Etti 4, bide bunların yanında gerçekten inanılarak alınan, paraya kıyılıp alınan Delgado...Sol bek transferi için 5-6 milyon Euro verip onu yedek kulübesinde de oturtabilirdik, bunu unutmayın, peki 5-6 milyon Euroya alınan futbolcu buna katlanabilir mi, bence hayır...Bizim 5 milyon Eurolara oyuncu alıp yedek kulübesinde oturtma gibi bir lüksümüz olamaz, uçmayalım, biz ne realiz ne chelsea... |
belkisiz transfer derken ne anladınız acaba??? bugün bana göre dünyanın en iyi santforu shevcenko chelsea de yedek hatta kadro dışı bekliyor. yani her transferin tutmama ihtimali vardır. ama pana adamı serbest bırakıyor, yunanistanda kimse talip olmuyor ve pana forumundaki ibrahim üzülmeze yazılmış gibi duran yorumlar. bu kadar çok olumsuzluğun içerisinden kendimize olumlu bir nokta çıkarıp bu adamı alıyorsak kumarın kralını oynuyoruz demektir.yani tamamen BELKİ TUTARSA transferidir bu. bu transferdeki yorumlar diatta transferiyle aynı. adam zamanında lyon yapmış, fransada şurda burda oynamış, milli takımın değişilmeziymiş. bu adamın da özellikleri aynı italyada kaç sene oynamış, milli takımla 3 büyük organizasyona katılmış.... artık yeter. gerektiğinde yedek kalabilecek yabancı istemiyoruz biz. gerektiğinde çıkıp çatır çatır oynayacak adam arıyoruz. diatta gerektiğinde yedek kaldı da ne oldu.YA İŞ OYNAMAYA GELDİĞİNDE NE OLACAK??? birkaç kere oynaması gerekti perişan etti takımı. fransadaki marsilya maçında 2 gol hediye etti.gs maçında, fb maçında gördük. sparta pragtaki kadlec i izlemedim bilmem hiç.ama adam hakkındaki yorumlar gelecek vaadettiği, stoper ve sol bek oynayabildiği, sağlam olduğu. illa kadlec demiyorum, dünyada futbolcu mu yok sonuçta.tutma ihtimali daha yüksek bi adam alsak fena mı olur. ara transferde drpiç iyi dediler olmayınca gordon u aldılar. neden gordon abi. dünyada bir tek dinamo zagrep te mi stoper var. neden böyle saplanıp kalıyorlar. |
Alıntı:
|
sanki yabancı sınıralamsı yok da yerli sınırlaması var. torer in dediği gibi git yerli al, gerektiğinde oynayabilecek. |
eğer 17-18 yaşında yabancı almıyorsan, aldığın yabancının +2 olup olmadığına transfer ederken karar veremezsin. form durumuna göre delgado, bobo, holosko bile +2 olabilir. |
Alıntı:
|
Bizim transfer politikamız Başkanının canının sıkılmasına ve nerde alınacak bedava oyuncu varsa aldık mantalitesine bağlı olduğu müddetçe bizden bir cacık olmaz.Bu seric şu an kapalı kutu insallah faydalı olur utandırır bizi ama geldiği takımın taraftarları arasında bir dalga konusu oldğu bir gercek... |
Türkiye`de Saat: 23:53 . |