![]() |
harbiden inanmak istiyorum bende ama patlak haber bu bence |
beyler daha fazla bu topice yorum yapmayın lütfen.. mikel arteta'nın bonservisi 19 milyon euro, Baros'un ise 5.5 milyon euro.. adamlar bize gelmeye takla atsa bile(!!) bu adamları parayla almamız mümkün değil.. görüştüğümüz adamlarla bunlar arasında uçurum var.. hayal kurmanın ve kafa yormanın anlamı yok.. |
hep bitirdi dneiyor ama ben rotad aizma görmedim daha |
Hahhaha ne komiksiniz yahu :D |
yalan. |
dun ertugrul acıkladı sıvok zapotocny serpic bıde orta saha belkı bı oyuncu alıcaz fazla adm alımıcaz dıye yalan haber |
Delgado ve Bobonun satılma ihtimaline karşı B planı olabilir. Kaynak oluşturmak için pek para etmeyecek dahi olsa Nobre ve Cisse de satılabilir. |
yalan yallan |
yuhhh arteta gelsin donsun bide bjk c.ronaldoyu alsın :D |
bu gunlerde yayınlanan transfer habererının %90 yalandır bu haberde yalan bence everton artetayı vercegını sanmıyorum barosta bu saatten sonra bjk hiç bişe kazandırmaz ... |
arteta mı gelecekmıs bole bı balona balonu patlatan bıle ınanmaz tel. konusmasında yanlıs anlamıslardır puhahahah:D |
Hiç inandırıcı değil ama Arteta gelirse Türkiye'ye gelmiş ilk İspanyol olacak hatırladığım kadarıyla... |
Bu haber çok uydurmaca bence..Baros hadi neyse de..Arteta hayal.. |
Hiç inandırıcı değil ama Arteta gelirse Türkiye'ye gelmiş ilk İspanyol olacak hatırladığım kadarıyla... juan frandan sonra ilk olucak :D |
Alıntı:
|
fazla atmıslar... |
pek inandırıcı gelmedi |
Moderatörlerden rica ediyorum böyle kolpa haber topiclerini kapatsınlar gereksiz yere yorum yapılıyor.. |
hadi baros neysede gerci barosuda alamaz, yani balon bi haber bence, besiktas nasil gidip ingiltereden bonservesi 19.000.000 € olan bir orta saha oyun kurucu ispanyolu alsin, bu millet cok atiyo yaaa yok neymis decoyu alcaklarmis, ulan biz kim deco kim beee deco barcelonadan gitmeyi düsünüyo ama 3 italyan büyük takimlari istiyor decoyu. bide ocakta transfer sezonunda güya boumsongu alcakdik, adami gitti lyon satin aldi, boumsong gibi ucuz bi defans oyuncusunu alamayan bir takim nasil cikisi icin en az 25-30 milyon € lazim olan bir oyuncuyu satin alacak????? |
baros yüzde bir ihtimal belki ama forvette ihtiyacımız olduunu düşünmüyorum açıkçası. arteta transferide tamamen hikaye. premier ligi 5. bitiren bi takımın yıldızından bahsediyoruz yani... |
%100 kolpa...... |
bence yalan haber |
ilahi basın sen adamı öldürürsün |
Arteta ve Baros'un futbolculukları tartışılmaz. Ayrıca Barosun sozlesmesi haziranda bitiyo.. |
gerçi Baros'un 2010 da bitiyomuş sözleşmesi Lyonla:) |
basın çok kötü futbolcuları yazıyo inanmıyoruz çok iyi futbolcuları yazıyo yine inanmıyoruz bunun nedeni güven bunun sebebi de medya ve yönetim. |
Türkiye`de Saat: 01:40 . |